Skip to content

Kanał 0

1202122232426»

Komentarz

• @KazioToJa powiedział(a):
    PiS PO jedno zło to trzeci rodzaj prawdy.

Nawet jak byłem korwinistą w wieku lat 17, to wiedziałem, że to sranje wbanje.

• Bo nie byłeś prawdziwym korwinistą https://en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman

• Holecka z zakolami. Dobre!
    Niestety ta chciwa szuja obok Holeckiej nawet nie stała.

• @celnik.mateusz powiedział(a):

@KazioToJa powiedział(a):

Ale kumasz, że to hasło wspiera PiS?

• edytowano 18 April

@Smok_Eustachy powiedział(a):

@celnik.mateusz powiedział(a):

@KazioToJa powiedział(a):

Ale kumasz, że to hasło wspiera PiS?

proszę rozwinąć. Jak wspiera?

• I jeszcze nazwał Nawrockiego ujmującym!

• Stanowski o wywiadzie Machcewicza, profesora Dyrektora muzeum 2 Wojny Światowej:

wywiad wyjątkowo nikczemny

• Skąd się biorą takie świnie jak Machcewicz?
    W necie nic na ten temat nie znalazłam.

• Szokująca prawda. Mam coraz więcej szacunku dla tego człowieka.

• edytowano 30 April

Nie wiem czy lepiej do humera czy tutaj, ale ostatni satyryczny "Dziennik Narodowy" na Kanale Zero to złoto.

Zresztą docenione przez samego Nawrockiego, będącego przedmiotem żartów w tymże (od ok. 8:20 na powyższym video), ma facet do siebie dystans.

• Zewnętrznie na gębie Rafał zaczyna przypominać Tuska, zaciśnięcie, mars, spina.

• loslos
    edytowano 30 April

Baza wyznacza nadbudowę.

• @los powiedział(a):
    Baza wynacza nadbudowę.

Nie. We współczesnym społeczeństwie postnowoczesnego kapitalizmu to świadomość zaczyna kształtować byt. A u niektórych to nawet i odbyt...

• edytowano 30 April

No bo mu kazali, on musi, nie ma wyjścia, a mógł się op…lać na legalu jako Czajoski warsiaski a tu konkurencyjno-konfrontacyjne chłopy, podświadomie czuje, że w ryj zarobić można a za pewnie się nie czuję i chce już to szystko mieć wreszcie za sobą.

Tak to widze

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    No bo mu kazali, on musi, nie ma wyjścia, a mógł się op…lać na legalu jako Czajoski warsiaski a tu konkurencyjno-konfrontacyjne chłopy, podświadomie czuje, że w ryj zarobić można a za pewnie się nie czuję i chce już to szystko mieć wreszcie za sobą.

Tak to widze

To, co piszesz, albo sztab i pani ą ę psycholożka kazali mu się wyciszać i wizualizować zwycięstwo.

• Tak, myślał że będzie łatwo - a nie jest, jest coraz gorzej, w dodatku Tusk się włączył osobiście w kampanię jak mówią dziennikarze i ręcznie steruje Trzaskowskim, podwójne albo i potrójne upokorzenie, a jak przegra to dopiero będzie jazda. Jak wygra nie mniejsza. Prawie mi go szkoda.

• Jak wygra to jaka jazda? Ostatni gasi światło.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.