Skip to content

Humer

1465466467468470

Komentarz

• Przechodzę przez bramkę (taka zwykłą uchylną), za mną kobieta z psem na smyczy.
    Szedłem pierwszy, ona chwilkę za mną. Przytrzymałem drzwiczki żeby jej ułatwić.
    Owszem, podziękowała słowami:
    "DziekujeMY"
    Popatrzyłem na psa... generalnie miał to gdzieś....

• Mnie rozśmieszyło (przepraszam, że link, ale nie wiem jak wklejać tiktoki) https://x.com/obserwujesobie/status/1915034960513167844

• edytowano 23 April

@pantelej powiedział(a):
    Mnie rozśmieszyło (przepraszam, że link, ale nie wiem jak wklejać tiktoki) https://x.com/obserwujesobie/status/1915034960513167844

To proste -- o tóż zamiast "x.com" trzeba w adresie wpisać "twitter.com" y bangla.

Przykładowo:

• Jeżeli ktokolwiek sądził, że Polska w sytuacji zagrożenia czy ataku na swoje granice bezwarunkowo otrzyma pomoc ze strony UE po wdrożeniu wspólnej polityki obronnej, jest w poważnym błędzie. W sprawozdaniu przyjętym w środę 23 głosami za, 9 przeciw i 2 wstrzymującymi się, posłowie do PE z Komisji ds. Budżetu przegłosowali priorytety do długoterminowego budżetu, korzyści z którego poszczególne państwa członkowskie czerpać będą jedynie w sytuacji spełniania kryteriów tzw. praworządności i przestrzegania tzw. unijnych wartości.

• Dawno nie było.

• Czy jakiś kretyn im te teksty pisze (czy kret? :))))))), czy te geniuszki czytać nie umieją? Normalnie radio Erewań. Nie matka, tylko synowa, nie króla Mieszka I, tylko księcia, i nie Emininda, tylko Emnilda. Na jednym wydechu tyle błędów. A wystarczyło się przygotować. Chociaż z drugiej strony te ich kompromitacje sprawiają mi wielką przyjemność.

• My ich nie widzimy tylko widzimy ich obraz wykreowany przez specjalistów - tych samych, którzy uczynili Aleksandra Kwaśniewskiego wysokim. To naprawdę wyjątkowo żałosne kreatury - głupie, prymitywne i chamskie. Z wyjątkiem Donalda Tuska, który jest wybitnie inteligentnym psychopatą. On nie zniesie w swym otoczeniu nikogo, kto mógłby mu zagrozić, dlatego tak ich dobiera. Nie zdajemy sobie sprawy, w jak przerażającym miejscu żyjemy.

• @Monika Braun powiedział(a):
    Jestem siostrą Grzegorza Brauna. Wstydzę się tego, co on robi.

https://www.tygodnikpowszechny.pl/jestem-siostra-grzegorza-brauna-wstydze-sie-tego-co-robi-190513

Jestto pan znana z roli w filmie Widziadło.

• Nakręcają się wzajemnie.

• Nie będzie polskiej interwencji na Ukrainie. DORSZ dementuje pogłoski.

https://wpolityce.pl/polityka/728199-polska-interwencja-na-ukrainie-dorsz-dementuje-pogloski

• A wiedzieliście, że w filmiku, w którym Macron jak ta świnia chował przed kolegami biały proszek, wznoszono też okrzyki?

• Macron chował proszek a Merz łyżeczkę. :)

• Już zamknęli sprawę. To była chusteczka, a nie żaden proszek. Burak wysmarkał się i chusteczkę położył na stole. Nie wiem, co z łyżką.

• @Cyrylica powiedział(a):
    Już zamknęli sprawę. To była chusteczka, a nie żaden proszek. Burak wysmarkał się i chusteczkę położył na stole. Nie wiem, co z łyżką.

Merz ma szklankę z jakimś płynem przed sobą, wygląda że coś mieszał, może lekarstwo rozpuszczał.

• edytowano 12 May

.

• Cokolwiek to było to widać że sprzątają do zdjęcia, gdyby rzeczywiście ćpali to ukryliby to wcześniej.

• W zasadzie wszystko mi jedno.

• @Przemko powiedział(a):
    Cokolwiek to było to widać że sprzątają do zdjęcia, gdyby rzeczywiście ćpali to ukryliby to wcześniej.

paczki chusteczek by nie posprzątali a paczkę białego proszku tak? Cokolwiek to było, mógł być słodzik do kawy zabrany na drogę, bardzo się tego zawstydzili.

• @KazioToJa powiedział(a):

paczki chusteczek by nie posprzątali a paczkę białego proszku tak? Cokolwiek to było, mógł być słodzik do kawy zabrany na drogę, bardzo się tego zawstydzili.

Dlaczego zatem nie ukryli tego natychmiast gdy pojawił się człowiek z kamerą tylko czekali i to obaj do tego samego momentu? Bo pozowali do zdjęcia.

• Człowiek naćpany jest mniej uważny.

• rdrrdr
    edytowano 14 May

,,lecz ty mój Wasylu, żałosna piedoło, rozkochać mnie w sobie nie możesz''

• Robią z tej starej kurwy fajną babcię. Znaczy robią, Stanowski zaczął i poszło.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.