Skip to content

Wybory 2025

1727374757678»

Komentarz

• Na kampusie Uniwersytetu Warszawskiego pan zabił panią.

• edytowano 04:47

Przeciek z akt ABW jednak był.

https://x.com/StZaryn/status/1920179018973773939

• Pan Tyszka to chyba resztki po Guwę, jak pani Sroka prawda?

A ten przeciek, to już się robi bardzo grubo, bo to czysty materiał z ABW.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Pan Tyszka to chyba resztki po Guwę, jak pani Sroka prawda?

Tak też mówili we Wnet że to Gowin osobiście go na listy wciągnął.

• @Przemko powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Pan Tyszka to chyba resztki po Guwę, jak pani Sroka prawda?

Tak też mówili we Wnet że to Gowin osobiście go na listy wciągnął.

Przecież S.Tyszka to był poseł i nawet wicemrszał od Kukiza!

• Nowacka w Polsat News bardzo jawnie straszy Hołownie, że albo będzie grzeczny, albo zobacz ile masz stanowisk poobsadzanych!
    To prawie jawny szantaż.

• Prawie?

• @los powiedział(a):
    Prawie?

Mecenas Giertych uważa inaczej. ;)

• Mówi inaczej.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Nowacka w Polsat News bardzo jawnie straszy Hołownie, że albo będzie grzeczny, albo zobacz ile masz stanowisk poobsadzanych!
    To prawie jawny szantaż.

Wielgucki mówi, że Hołownia ma też ziemię rolną którą kupił mimo że nie jest rolnikiem.

• edytowano 08:49

Ice z wizytą w PRZEkanale. W centrum opowieści Jacek Żalek, hehe. Powinno zatem spodobać się @JORGE.

• A tu tymczasem bodnar zapomniał o mieszkaniu w Warszawie. Metraż 4x wiekszy od słynnej kawalerki.

• @los powiedział(a):
    Podejrzewam też, że głupi człowiek (których w Polsce jest miażdżąca większość) robi to samo co człowiek bardzo mądry.

Znany fakt!

basically-what-the-bell-curve-is-actually-about-v0-qyiox22msdxb1-1
    upload pic

• edytowano 11:47

@robert.gorgon powiedział(a):
    A tu tymczasem bodnar zapomniał o mieszkaniu w Warszawie. Metraż 4x wiekszy od słynnej kawalerki.

Edit - podobno wszystko jest OK ale po podziale majątku po rozwodzie w 2013 roku była żona nie wykreśliła bodnara z księgi wieczystej. Panowie, rozejść się. Pan minister ma po prostu problemy rodzinne. Jak nie synek kryminalista to żona z demencją.

• Tego Kopca, dla naprzykładu powinno się zawlec do sądu, w trybie wyborczym.

• To na korzyść. Ale pytanie o datę - to jest I instancja, więc nie wiadomo kiedy się uprawomocniło. No i tam jest stwierdzenie, że mieszkanie nie ma kw - więc ktoś wpisałby go do kw już po tym, jak mieszkanie nie było jego. A to już dziwne, choć nie niemożliwe.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    To na korzyść. Ale pytanie o datę - to jest I instancja, więc nie wiadomo kiedy się uprawomocniło. No i tam jest stwierdzenie, że mieszkanie nie ma kw - więc ktoś wpisałby go do kw już po tym, jak mieszkanie nie było jego. A to już dziwne, choć nie niemożliwe.

Tam jest chyba więcej niż jedno pytanie, Nisztor zauważa, że w latach 2013-2024 miał prawo by je po prostu sprzedac. Skoro można do tego podchodzić tak frywolnie jak minister sprawiedliwości, to strach kupować mieszkania.

• @robert.gorgon powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):
    To na korzyść. Ale pytanie o datę - to jest I instancja, więc nie wiadomo kiedy się uprawomocniło. No i tam jest stwierdzenie, że mieszkanie nie ma kw - więc ktoś wpisałby go do kw już po tym, jak mieszkanie nie było jego. A to już dziwne, choć nie niemożliwe.

Tam jest chyba więcej niż jedno pytanie, Nisztor zauważa, że w latach 2013-2024 miał prawo by je po prostu sprzedac. Skoro można do tego podchodzić tak frywolnie jak minister sprawiedliwości, to strach kupować mieszkania.

Smród jest, jest co grzać.

• Szwabski kundel chyba trochę popuścił ze strachu, bo "afera" Nawrockiego przestała żreć, a zysków niemal nie ma.

• @Exspectans powiedział(a):
    Szwabski kundel chyba trochę popuścił ze strachu, bo "afera" Nawrockiego przestała żreć, a zysków niemal nie ma.

Ja nie wiem, czy takie "afery" w ogóle żrą, tzn. negatywny odbiór kandydata może być równoważony negatywnym odbiorem ataku.
    Może pamiętacie, ale Sławka Nowaka PiS przymknął tuż po, a nie tuż przed wyborami. Zwłaszcza że KO w ogóle się nie odcięła, nie zdystansowała od tych ataków. Wbrew pozorom przekaz "to problemy innego kandydata, ja chcę się skupiać na pomysłach dla Polaków" dużo lepiej się sprzedaje niż atak wprost. Duda też nie latał w 2015 r. za Komorowskim z krzesłem.

• edytowano 13:18

A jednak pan minister może mieć problem w związku z niezgodnym ze stanem faktycznym oświadczeniem majątkowym. Po rozwodzie przekształcił spółdzielcze prawo własności na własność hipoteczną i wpisał swoje nazwisko do księgi wieczystej mieszkanie byłej żony?? No ja już nie wiem, poddaję się.
    https://x.com/sedziowierp/status/1920459257394135438

• Tak, napisałem to wyżej, kw powstać musiała potem i już po ustaniu wspólności ktoś wpisał Adama jako właściciela. To nie jest niemożliwe, ale jest dziwne.

• @los powiedział(a):
    Mówi inaczej.

Nie ma już wyjścia. Stajnie... tfu, mosty wszystkie, spalone 🤷‍♂️

• Całkowicie inne niż średnia sondaży i niż kursy:

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.