Skip to content

Donald Trump

1767778798082»

Komentarz

• Mógłby zawołać
    Płyniemy!

• Nu ale na zdjęciu jest.
    Musi być przed pogonieniem.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 27 April

@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Nu ale na zdjęciu jest.
    Musi być przed pogonieniem.

Zdjęcie zrobiono w trakcie gonienia. Podobnież spece od czytania z ruchu warg odcyfrowali że Trump powiedział "do me a favor" i "you shouldn't be there"

• Potusa huba lepiej czytać niż słuchać

• edytowano 27 April

A może trzeba przeczekać po prostu. Klinkierowej szopki też nikt nie będzie pamiętał prócz mnie.

• Ciekawe podsumowanie jak idzie administracji Trumpa w temacie ceł i umów międzynarodowych - wszyscy już negocjują albo będą w maju. Poza Kanadą i Meksykiem.

• lubię Kanadę i Mexik

a Polska ?

• pan premier i pan minister zostawiają sprawę lepszym od siebie.

• @christoph powiedział(a):
    lubię Kanadę i Mexik

...a za co?

• Będzie chryja (tłumaczenie maszynowe), szczepionka na całe życie:

• edytowano 1 May

"Administracja prezydenta USA Donalda Trumpa powiadomiła Kongres o zamiarze autoryzacji eksportu produktów obronnych na Ukrainę za pośrednictwem bezpośredniej sprzedaży komercyjnej (DCS) w kwocie 50 milionów dolarów. Poinformował o tym portal Kyiv Post, powołując się na źródła w kręgach dyplomatycznych."

• @Przemko powiedział(a):
    Będzie chryja (tłumaczenie maszynowe), szczepionka na całe życie:

Qizu @qiz , czy teraz w końcu się zaszczepisz?

• @Eden powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Będzie chryja (tłumaczenie maszynowe), szczepionka na całe życie:

Qizu @qiz , czy teraz w końcu się zaszczepisz?

Na grypę? I bez szczypawki od 10 lat nie miałem

• @Filioquist powiedział(a):

@christoph powiedział(a):
    lubię Kanadę i Mexik

...a za co?

Jozio Sadowski jest w Kanadzie, a jego córka mieszka w Meksyku

• Administracja Trumpa w pełni wdrożyła defundowanie UNFPA, które ogłosiła w marcu i ogłosiła dziś, że nie zostanie skierowane do niej żadne nowe finansowanie. A proaborcyjna agencja jest niezadowolona.

Jak donosił wówczas serwis LifeNews, Trump nakazał likwidację funduszy UNFPA, agencji ONZ ds. kontroli populacji , która promuje aborcję na całym świecie .

To kontynuacja jego polityki pro-life z poprzedniej administracji. W 2017 r. Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze, które pozbawiło ONZ funduszy na rzecz grupy populacyjnej, ponieważ narzuca ona aborcje innym krajom i od dziesięcioleci współpracuje z Chinami w celu wdrożenia polityki kontroli populacji w zakresie przymusowych aborcji.

Urzędnicy Trumpa wcześniej poinformowali UN Population Fund, że niemal wszystkie jego granty zostaną wstrzymane. To wycofanie funduszy miało miejsce – około 335 milionów dolarów z funduszy podatników zostało wycofanych z proaborcyjnej agencji ONZ. Teraz urzędnicy Trumpa poinformowali grupę ONZ, że nowe finansowanie nie będzie miało miejsca w przyszłych latach.

Chrome tłumoczenie

• Nawet jeżeli odrzucimy aspekty etyczne, to na podstawie prognoz przyrostu naturalnego, ruchy aborcyjne to sabotaż na planecie. Brak ludzi wygeneruje gigantyczne problemy społeczne, kolaps cywilizacyjny, z którym nigdy się jeszcze nie mierzyliśmy. Bo co innego jest ogólna mała ilość ludzi, a czym innym jest zmniejszająca się radyklanie ilość ludzi w połączeniu z chorymi proporcjami starych do młodych.

I teraz tak, albo to szaleństwo ma wymiar transcendentny, albo to po prostu jest forma wojny bez wojny. Zgodnie z pewnymi doktrynami.

• @JORGE powiedział(a):
    albo to po prostu jest forma wojny bez wojny. Zgodnie z pewnymi doktrynami.

Kogo z kim?

• Z kimś kto sponsoruje te ruchy aborcyjne. Z kimś kto wlewa jad i płaci działaczom lewicowym, pracownikom różnych organizacji. Spiskowa teoria ? Przecież Sowieci tak robili.

• Sowieci? Przecież administracja Bidena tak robiła.

• @trep powiedział(a):
    Sowieci? Przecież administracja Bidena tak robiła.

To jest efekt. Sformowanie łbów części elit amerykańskich to zwieńczenie pewnego procesu.

• Nie traktujmy świata zbyt skomplikowanie, przyjrzyjmy zasady prowadzenia wojny Sun Tzu. Zachód został zdestabilizowany dokładnie wg tych wytycznych. A robi to Azja, w paru zmianach, sztafeta.

• ale to Chiny dostaną po dupie demografią

• Elementu transcendentnego też bym jednak nie bagatelizował. Cały proces złożonego ataku na Zachód komunistów pięknie opisał Karoń. Tu zlekceważony, ale coraz bardziej funkcjonuje w świadomości polskiej, nawet teraz konferencja jakąś będzie o jego gigantycznej pracy. Radio Wnet robi dobrą robote.

• Karoń - prosty człowiek, a otworzył oczy wielu wykształconym (w tym mi).

• @Inż powiedział(a):
    Karoń - prosty człowiek, a otworzył oczy wielu wykształconym (w tym mi).

...siła prostoty, prostej mowy

• @Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    albo to po prostu jest forma wojny bez wojny. Zgodnie z pewnymi doktrynami.

Kogo z kim?

Ruchy antynatalistyczne wynikały z rasistowskich przekonań elit, że mniej wartościowi mają zbyt dużo dzieci. Centra Planet były początkowo lokowane w 'kolorowych' dzielnicach.
    Jak to działa obecnie, to nie mam pojęcia.

• @Filioquist powiedział(a):

@Inż powiedział(a):
    Karoń - prosty człowiek, a otworzył oczy wielu wykształconym (w tym mi).

...siła prostoty, prostej mowy

No jednak miewał barokowe dygresje, co zresztą lubiłem.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.