Skip to content

Ile nóg ma Brown?

15681011

Komentarz

• @JORGE powiedział(a):
    Do wczoraj nie wiedziałem co powiedział Brałn, bo mnie to kompletnie nie interesuje.

Ale chcąc nie chcąc już wiem. On jest jebnięty, ale też potrafi być wyrachowany. Nie sądzę, że ktoś go prowadzi. Po prostu, czuje watr zmian, ta wypowiedź słupkowo, sondażowo mu się opłaca. To nie jest protokół JKM, teraz to już działa inaczej. A że daje amunicję mejnstrimowi ? Po pierwsze, a co go to obchodzi, on ma własny plan. A tak po prawdzie, powtórzę to raz jeszcze, dziś można powiedzieć wszystko. To już nie działa tak, że jedni mogą, a inni nie, albo są tematy tabu. Znaczy są, ale tylko w naszych głowach, bo przełożenia na świat to już nie ma żadnego.

Ale to my nie wiemy o czym dyskutujemy, bo nie czytaliśmy Irvinga.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Do wczoraj nie wiedziałem co powiedział Brałn, bo mnie to kompletnie nie interesuje.

Ale chcąc nie chcąc już wiem. On jest jebnięty, ale też potrafi być wyrachowany. Nie sądzę, że ktoś go prowadzi. Po prostu, czuje watr zmian, ta wypowiedź słupkowo, sondażowo mu się opłaca. To nie jest protokół JKM, teraz to już działa inaczej. A że daje amunicję mejnstrimowi ? Po pierwsze, a co go to obchodzi, on ma własny plan. A tak po prawdzie, powtórzę to raz jeszcze, dziś można powiedzieć wszystko. To już nie działa tak, że jedni mogą, a inni nie, albo są tematy tabu. Znaczy są, ale tylko w naszych głowach, bo przełożenia na świat to już nie ma żadnego.

Ale to my nie wiemy o czym dyskutujemy, bo nie czytaliśmy Irvinga.

Ja chciałem ciebie zapytać, czy ty ogólnie wiesz o czym my dyskutujemy i czy rozumiesz co mnie poirytowało ? Ale nie chciało mi się, bo to strata czasu.

I to jest strata czasu. Każda wymiana zdań z tobą to jest strata czasu.

• Dyskutujemy o tym że i Brown i Irving to germańskie szmaty.

• edytowano 15 July

@trep powiedział(a):
    Dyskutujemy o tym że i Brown i Irving to germańskie szmaty.

Nie ze mną przecież. Mnie w tym wątku zainteresowało tylko jedno, że kompletnie bez pojęcia, z jakimiś majakami z lat korwinowskich, zrównaliście z ziemią Irvinga. Nikt tu nie przeczytał żadnej jego książki (a przynajmniej się nie przyznał), właściwie mało kto cokolwiek szerzej wiedział o co się do niego przyczepili, dlaczego, kto za tym stał, jaki kontekst itp. I zaczął się risercz internetowy. szczególnie twój.

I dlatego się włączyłem w ten wątek, o czym pisałem cały czas. Bo generalnie to mam w dupie co ktokolwiek o Irvingu myśli. Przeczytałem jego książkę, sztuk jedną, była świetna, ale nie mam wyrobionego zdania o nim jako całości. Chyba faktycznie, ot taki tam, trochę tak, trochę nie, trochę merytoryczny, ale kiedy coś mu nie pasuje do tezy to cichutko się robi. Jak tysiące innych.

Zawsze, ale to zawsze, kiedy mejnstrim gnębi człowieka musi się nam wszystkim zapalić lampka. Zawsze trzeba się zatrzymać, zastanowić, pogrzebać, zderzyć się samemu z problemem. Oczywiście, czasami są to zarzuty uzasadnione, ale moje doświadczenie życiowe pokazuje, że baaaardzo czasami. O wiele częściej jest to bezpodstawne niszczenie ludzi.

Jak jest w przypadku Irvinga ? Nie wiem, od początku mam do niego stosunek podejrzliwy. Ale z otwartą głową wszedłem w czytanie jego książki i akurat w tej wszystko było bardzo OK. Zapunktował. Przeczytam następne.

• Horche @JORGE pisałem ci już przecież, że czytałem "Wojnę Goebbelsa" Irvinga. Tam nie ma wykwitów jego żydożerczego zajoba. Nie przypominam sobie bynajmniej. Pisałem ci już wczoraj o tej książce. I nie wrzucaj mnie do wora z k.rwinami, no proszę ja ciebie

• edytowano 15 July

A Braun ? Właściwie to mnie on zaczyna bawić. Nie śledzę co tam pieprzy, bardzo mi się podobało jak zdemolował tą pokrakę Oracz-Jebacz, ale zupełnie nie wiem co tam nawywijał później. Kiedy widzę jakiś tytuł na portalach o nim - nie wchodzę. No, ale jednak coś do mnie dochodzi ...

A dlaczego mnie bawi ? Bo zaczyna szczać na ich znicze dokładnie tak jak oni szczają na nasze.

• @Eden powiedział(a):
    Horche @JORGE pisałem ci już przecież, że czytałem "Wojnę Goebbelsa" Irvinga. Tam nie ma wykwitów jego żydożerczego zajoba. Nie przypominam sobie bynajmniej. Pisałem ci już wczoraj o tej książce. I nie wrzucaj mnie do wora z k.rwinami, no proszę ja ciebie

No właśnie czekałem na odpowiedź o ciebie, chyba przeoczyłem. Książkę którą poleciłeś znalazłem, kupuję.

• Czy ty kurwa nie rozumiesz, że z takim podejściem do problematu, robiąc sobie z tak ważkich spraw heheszki, to najszybciej zejszczasz się sam pod siebie?? I narobisz jeszcze 💩 w pory??!

• @Eden powiedział(a):
    Czy ty kurwa nie rozumiesz, że z takim podejściem do problematu, robiąc sobie z tak ważkich spraw heheszki, to najszybciej zejszczasz się sam pod siebie?? I narobisz jeszcze 💩 w pory??!

No właśnie nie rozumiem. Braun przesuwa granice i szcza na ich świat. Zaczyna podważać wszystko. A co jeżeli nie ma innej drogi ? Zastanowiłeś się nad tym ?

Ja nie odpowiadam, ja pytam. Co do Brauna - byłem chyba jednym z pierwszych ostro po nim jadących, daaawno temu. Mierzi mnie ten człowiek.

• edytowano 15 July

Tak.

• Nie akceptuję żadnego przesuwania granicy jeżeli chodzi o niektóre tematy, jednym z nich jest temat Shoah/Holocaustu właśnie. Fakty zostały już dawno tutaj ustalone, a o masowym ludobójstwie Żydów węgierskich np. w komorach gazowych Auschwitz-Birkenau mówił sam Adolf Eichmann podczas jego procesu w Jerozolimie, dość dawno już temu. Temat jest zamknięty, co najmniej od tamtego czasu

• @Filioquist powiedział(a):
    ...narcyzm tłumaczyłby urok Grzegorza, "zauroczył mnie ten człowiek" czy jak to szło, narcyz-polityk zaraża audytorium miłością własną, to znane zjawisko

"Uwiódł mnie", jak oświadczył mój starszy kolega, notabene też filmowiec.

• @Wielen powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Czy to było przewrote poparcie PiSu?

A dokąd pójdą sieroty po Braunie?

Nie wiem ile będze tych sierot. Niektórzy twardo stoją przy nim, jako przy jedynej nadziei, jak na przykład nasz dawny FForumkowy kolega, Mirek.

• Jaki Mirek? Jaki miał nick na starym FF?

• @Brzost powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):
    ...narcyzm tłumaczyłby urok Grzegorza, "zauroczył mnie ten człowiek" czy jak to szło, narcyz-polityk zaraża audytorium miłością własną, to znane zjawisko

"Uwiódł mnie", jak oświadczył mój starszy kolega, notabene też filmowiec.

...aaa dzięki, dzięki, no właśnie "uwiódł", trafne słowo, nieprzypadkowe

• @trep powiedział(a):
    Odwieczny wróg Polski zamordował kilka milionów naszych obywateli w komorach gazowych a następnie ich spalił. Twierdząc, że największy, odwieczny wróg Polski tego nie zrobił, to szczanie przede wszystkim w nasze znicze. Nie w "ich".

Tak, to logiczne.

Ale świat uważa, że w komorach zginęli tylko Żydzi. I Braun to zrozumiał.

• @Eden powiedział(a):
    Jaki Mirek? Jaki miał nick na starym FF?

Fiołek Rywina.

• edytowano 15 July

A nasze MSZ interweniuje w Watykanie, w sprawie dwóch biskupów. Pewnie chodzi o uchodźców, bo coś tam mi wpadło, jak Terlik pierdolił. Takie to buty ...

A w Hiszpańskim mieście, które ma przejść do historii jako pierwsze, ludzie zaczynają dokonywać samosądów na inżynierach. Znaczy samosądów, reagują normalnie, tak jak powinni. Ciekawe czy dadzą radę ? Gdyby zaczęli 10 lat temu ...

• Akcja się rozkręca.

• @Eden powiedział(a):
    Jaki Mirek? Jaki miał nick na starym FF?

W zamierzchłych czasach Mirek, później Fiołek Rywina, w tzw. międzyczasie Chłopak Moniki, a następnie Mąż Moniki.

• @JORGE powiedział(a):
    A nasze MSZ interweniuje w Watykanie, w sprawie dwóch biskupów. Pewnie chodzi o uchodźców, bo coś tam mi wpadło, jak Terlik pierdolił. Takie to buty ...

A w Hiszpańskim mieście, które ma przejść do historii jako pierwsze, ludzie zaczynają dokonywać samosądów na inżynierach. Znaczy samosądów, reagują normalnie, tak jak powinni. Ciekawe czy dadzą radę ? Gdyby zaczęli 10 lat temu ...

Murcia?

Na nagraniach to policja pałuje Hiszpanów.

https://theworldwatch.com/videos/1633239/spain-in-chaos-as-locals-fight-back-against-migrant/

• @Przemko powiedział(a):
    Akcja się rozkręca.

No i ten Pieczyński ma pełen recht. Kwestionując komory gazowe i ludobójstwo w Auschwitz-Birkenau naukowo udowodnione i poparte świadectwami wielu świadków o wiele łatwiej będzie stronie ukraińskiej np. zakwestionować skalę zbrodni ludobójstwa na Polakach na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej. Ba! Zaraz znajdą się chętni po stronie kacapskiej do powrotu negacji ludobójstwa na polskich oficerach w Katyniu, Miednoje i Piatichatkach. Zarówno pod kątem skali tej sowieckiej zbrodni, metod jej wykonania, jak i samego sprawstwa (powróci śpiewka, że to była zbrodnia niemiecka, o ile nie o spitoleniu do Mandżurii po podpisaniu paktu Sikorski-Majski)

• @Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Murcia?

https://theworldwatch.com/videos/1633239/spain-in-chaos-as-locals-fight-back-against-migrant/

Tak, ale zanim milicja się wtrąciła ciapatkowie zostali dojechani. Takie obrazki jak Murcii będą zaraz w całej Europie. No i biali vs milicja i inżynierowie, hmmmm to już jest przewaga. U nas nie można do tego dopuścić.

Ale Hiszpania Hiszpanią, tam szaleńcy u władzy niszczą kraj, natomiast Wielka Brytania wygląda na lidera w islamizacji społeczeństwa. Ostatnio oglądałem na jutubie kanał Polaka, którego dzieci uczęszczają do tamtejszych szkół. No grubo jest powiem wam.

• edytowano 15 July

@JORGE powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):

Murcia?

Tak, ale zanim milicja się wtrąciła ciapatkowie zostali dojechani. Takie obrazki jak Murcii będą zaraz w całej Europie. No i biali vs milicja i inżynierowie, hmmmm to już jest przewaga. U nas nie można do tego dopuścić.

Ale Hiszpania Hiszpanią, tam szaleńcy u władzy niszczą kraj, natomiast Wielka Brytania wygląda na lidera w islamizacji społeczeństwa. Ostatnio oglądałem na jutubie kanał Polaka, którego dzieci uczęszczają do tamtejszych szkół. No grubo jest powiem wam.

Tu jest więcej

W mediach zachodnich albo nie ma nic na ten temat albo materiały w tonie "prawicowe bojówki polują na imigrantów".

• Hiszpania i Irlandia - jeśli ma się zacząć, to pewnie tam. Hiszpańska siłówka być może nie ma już dość pary, by wziąć białych za pysk, natomiast Garda nie ma jej na pewno. Może być bardzo ciekawie.

• Największą ich swiętością jest aborcja. Ale panteon mają obszerny i rosnący, to prawda.

• To już zapomnieliście o zamieszkach w UK z 2024, po tym jak Axel Muganwa Rudakubana (urodzony już na miejscu) zaszlachtował 3 dziewczynki? Potrwały tydzień, skończyło sie tym, że aresztowano ponad 1000 białych - koniec mistrzostw, do widzenia.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.