Miłosz Motyka z PSLu, startował u mnie z list Pl2050.... uzyskał 1,52%...i to był jego najlepszy wynik.
W Sosnowcu miał 0,66%
W Dąbrowie Górniczej 0,81%
W powiecie będzińskim 0,83% (10 gmin)
W powiecie zawierciańskim 1,13% (8 gmin)
A więc ten spisek sięga aż tak wysoko, rację mają silniczki że Tusk zdradził.
"Z oględzin kart do głosowania wynika, że w 250 sprawdzonych komisjach Karol Nawrocki otrzymał łącznie 48 473 głosy, zaś Rafał Trzaskowski 43 709 głosów. Tymczasem zgodnie z protokołami wyborczymi Karol Nawrocki miał otrzymać 50 011 głosów, a Rafał Trzaskowski 42 168 głosów.
Tak więc oględziny kart do głosowania wskazują zatem, że w 250 zbadanych komisjach Karol Nawrocki otrzymał o 1538 głosów mniej, a Rafał Trzaskowski o 1541 głosów więcej, niż wynikało z oficjalnych protokołów wyborczych"
Mam takie małe hobby w związku z którym odnawiam ozdoby, wystawiam wykonane przez siebie rzeczy na allegro lokalnym i sprzedaję za niezbyt duże pieniądze. Daje mi to sporo satysfakcji gdy coś pójdzie.
Od roku się nic nie sprzedało, jak to za Tuska. Brud smród i gówno.
Oto jednak wygrał Karol Nawrocki i kilka dni temu ktoś kupił mosiężny talerz słońce. Taka ozdoba na ścianę. W tym mroku który nas ogarnął, niespodziewanie wystrzeliło światło nadziei.
@posix powiedział(a):
Mam takie małe hobby w związku z którym odnawiam ozdoby, wystawiam wykonane przez siebie rzeczy na allegro lokalnym i sprzedaję za niezbyt duże pieniądze. Daje mi to sporo satysfakcji gdy coś pójdzie.
Oto jednak wygrał Karol Nawrocki i kilka dni temu ktoś kupił mosiężny talerz słońce. Taka ozdoba na ścianę. W tym mroku który nas ogarnął, niespodziewanie wystrzeliło światło nadziei.
Komentarz
Żurek to ten co żądał zwrotu alimentów od córek?
Nie inny.
Żurek w nocniku, fuj.
Byli bodnarowcy. A teraz będą żury, albo żule
Żury ok.
Nowe nazwiska dają nadzieję.
...liczy się jakość
Miłosz Motyka z PSLu, startował u mnie z list Pl2050.... uzyskał 1,52%...i to był jego najlepszy wynik.
W Sosnowcu miał 0,66%
W Dąbrowie Górniczej 0,81%
W powiecie będzińskim 0,83% (10 gmin)
W powiecie zawierciańskim 1,13% (8 gmin)
Nazwisko ma przynajmniej peeselowskie.
Siekierski, Motyka, bimber, szklanka...
ZSLowskie. Tajsz Gucwa zobowiązuje ☝️
Natomiast Robert Motyka jest ok.
Gdzie te czasy, kiedy ministrem rolnictwa był tow. Klonica. Co prawda nie z ZSL, ale nikt nie jest doskonały.
Poseł od Hołowni, co on sugeruje?
Ale co, że premier może mieć trudności z elekcją, jeśli pani nie dzierży ministerialnej teki? Toż to fetyszyzm!
Bieńkowska 2.0?
Nawet podobna tylko model nowszy.
A więc ten spisek sięga aż tak wysoko, rację mają silniczki że Tusk zdradził.
"Z oględzin kart do głosowania wynika, że w 250 sprawdzonych komisjach Karol Nawrocki otrzymał łącznie 48 473 głosy, zaś Rafał Trzaskowski 43 709 głosów. Tymczasem zgodnie z protokołami wyborczymi Karol Nawrocki miał otrzymać 50 011 głosów, a Rafał Trzaskowski 42 168 głosów.
Tak więc oględziny kart do głosowania wskazują zatem, że w 250 zbadanych komisjach Karol Nawrocki otrzymał o 1538 głosów mniej, a Rafał Trzaskowski o 1541 głosów więcej, niż wynikało z oficjalnych protokołów wyborczych"
Fragment komunikatu Prokuratury Krajowej
How it's started:
How it's goin':
Link it or didn't happen.
I grzyby obrodziły, po dennym sezonie za Tuska.
A jak piasek na Saharze?