Skip to content

Donald Trump

1868788899092»

Komentarz

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):
    ...a co dziewczę takie smutne? Molestowane? Stręczone?

To jest tzw. image sierotki marysi, żeby była bardziej seksi niż jest.
    Na większość chłopów działa.

Na moje wygląda ona raczej "jakby miała gówno pod nosem", wg staliwnych słów mego śp. Ojca.

Zresztą, na danej lekramie też tak wygląda.

• @Kuba_ powiedział(a):
    Wypłynęła w sztandarowym serialu LGBT - "Euforia".

@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    To jest tzw. image sierotki marysi, żeby była bardziej seksi niż jest.
    Na większość chłopów działa.

Dla mnie to raczej "Matka wie że ćpam, ale i tak daje mi kasę"

Z pociągu "Euforia" wysiadłem już po pierwszym odcinku, w którym aktor grający wcześniej lekarza w "Grey's Anatomy" i bohaterskiego kapitana "Ostatniego okrętu" chędożył niepełnoletniego kolego-żanka swojego syna. WTF.

• @peterman powiedział(a):

@Eden powiedział(a):
    To jakaś influencerka, czy gwiazda filmów dla dorosłych? 🤔

Aktorka leguralna, tyle że ponoć rozbierająca się (osobiście widziałem tylko Madame Web, gdzie była zapięta pod szyję i w grubych okularach).

Ja dałem rady że 2 albo 3 odcinki "Białego Lotosu" (dziś, żeby zobaczyć ładne widoki nie trzeba nudnego serialu), chyba popylała głównie w bikini, na golasa nie pamiętam.

• Wrzucam tylko nagłówki, ale znaczące.

•37 Planned Parenthood Abortion Centers Have Closed in 2025
    •Iowa Abortions Drop 60% as Babies Saved During Heartbeat Law
    •Republicans Stop Democrat Amendment to Fund Abortions Overseas

• "W oparciu o wysoce prowokacyjne wypowiedzi byłego prezydenta Rosji Dmitrija Miedwiediewa, który obecnie jest wiceprzewodniczącym Rady Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej, wydałem rozkaz rozmieszczenia dwóch atomowych okrętów podwodnych w odpowiednich rejonach - Donald Trump"

• Trochę lubię, trochę się boję.

• @Inż powiedział(a):
    Trochę lubię, trochę się boję.

Z Moskwicinem nie da się inaczej.

• @Inż powiedział(a):
    Trochę lubię, trochę się boję.

Niepotrzebnie. Jak oni się boją (a boją się), my powinniśmy się czuć bezpiecznie. Powinniśmy się bać, kiedy oni się nie boją.

• Też jestem zdania, że z bandytami trzeba ostro.
    Jednak w Sowietach jest mentalność odwetu. Będą chcieli Donaldowi pokazać muskuły na swoim pijackim ciele.

• @Inż powiedział(a):
    Też jestem zdania, że z bandytami trzeba ostro.
    Jednak w Sowietach jest mentalność odwetu. Będą chcieli Donaldowi pokazać muskuły na swoim pijackim ciele.

Niech pokazują, "morda nie szklanka" jak mawiają w Łodzi.

• @Przemko powiedział(a):
    "W oparciu o wysoce prowokacyjne wypowiedzi byłego prezydenta Rosji Dmitrija Miedwiediewa, który obecnie jest wiceprzewodniczącym Rady Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej, wydałem rozkaz rozmieszczenia dwóch atomowych okrętów podwodnych w odpowiednich rejonach - Donald Trump"

Sranje; powinien rozmieścić rakety i artyleryję na Ukrainie. To by był konkret.

• Ale czego tu się bać?
    Kacapskie nuclear weapons to kapiszony, nigdy nie wystrzelą a jak nawet rakiety, co ich po cichu nie sprzedali arabom, przestarzałego typu, od lat nie konserwowane i nie utrzymywane w gotowości bojowej cudem oderwą się od ziemi to jest duża szansa, że spadną na ich własne terytorium i dlatego będą się bać wystrzelić.

Jakby jednak stał się cud podwójny i jakaś rakieta wyleci poza Raj Kradł to są jeszcze dwie możliwości: że albo ją przechwycą i zestrzelą albo przy cudzie potrójnem jednak by przelaciała i spadła. Musiał by być cud, żeby przez 50 lat nie testowana bombka odpaliła.
    Poczwórny!

👣

🐾
    🐾

• @Inż powiedział(a):

Nie będą. To tchórze.
    Teraz są już osrani po pachy.

• @los powiedział(a):

@Inż powiedział(a):

Nie. Mentalność odwetu mają zachodni Europejczycy wychowani w kulturze rycerskiej, w której obelga powinna spotkać się z odpowiedzią. Moskal to rab kierujący się wschodnią zasadą: bić tych, którzy przede mną klękają, a klękać przed tymi, którzy mnie biją.

Los piszesz oczywistości, aż dziw że nieoczywiste dla wielu.

• Jeden z moich starszych ode mnie kolegów był akademickim mistrzem (albo wice) Europy w dżudo w latach 60-tych. Opowiadał, że japońscy instruktorzy sportów walki w owym czasie prali bez żenady uczniów po pyskach. Nie znali jeszcze wtedy europejskich obyczajów i nie wiedzieli, że w Europie jest to obelga. W Azji to normalny sposób zaznaczenia hierarchii. Musiał minąć jakiś czas, by sobie pewne rzeczy uświadomili i nieco zmienili obyczaje.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.