Ciekawe1 czy pan Jędrzej obczaił, że w takiej sytuacji Nawrocki ma lepszą pozycję niż Tusk nie tylko w oczach USA, ale i w oczach Niemiec - skoro Merz załatwił rozmowę nie Tuskowi, a jemu...
Pan Jędrzej wie, że panem pana Jerzego jest pan Meż a nie pan Czudż, więc pan Jędrzej stara się sprawić wrażenie, że pan Meż ma coś do powiedzenia, ma jakąś sprawczoś.
Znowu poproszę Kulege @los o wklejenie obrazka spod tego linka.
A obrazek na tyle memiczny, że komentarze mogą być przeróżne, np.:
"Arka Gdynia! K..wa świnia!"
Jak to 78' to koleś ma tu 12 lat.
Wygląda na starszego.
Ale nie ważne, koszulkie można było dostać na bazarze bez problemu, i tyż ktuś tam czasem przywoził na sprzedaż. Dla mnie no problem.
Zdjęcia kolorowe w 78 w Polsce były bardzo rzadkie, fakt, bo nawet jak miałeś aparat i film z zachodu wywołanie było trudne bo przeciętny fotograf nie miał nawet odczynników.
Ale to z polaroida, bo kwadratowe, i wujowa jakość.
A Polaroidy w 78 były w Polsce bo sam widziałem i ktuś mi cyknął parę fotek. (co prawda w 1980, ale to to samo).
To nie było nic nadzwyczajnego...
Oczywista, nie bronię tutej lisa bo nic o nim nie wiem, oprócz tego, że jest kanalią.
Komentarz
W uzupełnieniu.
Znany problem.
Silni razem bez zmian.
Ciekawe1 czy pan Jędrzej obczaił, że w takiej sytuacji Nawrocki ma lepszą pozycję niż Tusk nie tylko w oczach USA, ale i w oczach Niemiec - skoro Merz załatwił rozmowę nie Tuskowi, a jemu...
Pan Jędrzej wie, że panem pana Jerzego jest pan Meż a nie pan Czudż, więc pan Jędrzej stara się sprawić wrażenie, że pan Meż ma coś do powiedzenia, ma jakąś sprawczoś.
Brak nauczania logiki klasycznej właśnie daje o sobie znać.
Pan Jędrzej jest słabym propagandystą.
I ten ..., wg Ciebie @Przemko jest wart wklejania na forum?
Żeby był bardziej sławny?
Znowu poproszę Kulege @los o wklejenie obrazka spod tego linka.
A obrazek na tyle memiczny, że komentarze mogą być przeróżne, np.:
"Arka Gdynia! K..wa świnia!"
1978, koszulka levisa i kolorowy aparat, przeciętna polska rodzina.
Jak to 78' to koleś ma tu 12 lat.
Wygląda na starszego.
Ale nie ważne, koszulkie można było dostać na bazarze bez problemu, i tyż ktuś tam czasem przywoził na sprzedaż. Dla mnie no problem.
Zdjęcia kolorowe w 78 w Polsce były bardzo rzadkie, fakt, bo nawet jak miałeś aparat i film z zachodu wywołanie było trudne bo przeciętny fotograf nie miał nawet odczynników.
Ale to z polaroida, bo kwadratowe, i wujowa jakość.
A Polaroidy w 78 były w Polsce bo sam widziałem i ktuś mi cyknął parę fotek. (co prawda w 1980, ale to to samo).
To nie było nic nadzwyczajnego...
Oczywista, nie bronię tutej lisa bo nic o nim nie wiem, oprócz tego, że jest kanalią.
👣
🐾
🐾
Dejdusia ma sporo kolorowych zdjęć z okolicy 78 (raczej 75-76). Śp. teść lubiał fotografię. Nie byli bogaci ani zamożni.
Może być też slajd.