Lud zaczyna zauważać przemysl pogardy.
Dletgóż napisawszy, że miało być historyczno- psychodelicznie a wyszło ideolopierdololo.
Normalnie oddajcie dzieciom tęczę a chrześcijanom znak przymierza!
A Kołu Gospodyń Wiejskich "Jarzębina" czerwone korale (niczym wino).
I znajomość języków (w tym polskiego: bulu i nadzieji, o take Polskie) i savoir-vivre dotyczy obu wspomnianych prezydentów (choć, szogunie).
...za Bieruta coś takiego było, dobrze pamiętam?
...Tokarczuk ty stary terfie a co z osobami TQ+ co z niebinarnymi ja się pytam??
Wstyd dla postępowej Polski, odebrać jej Nobla.
Ogłaszam konkurs na feminatyw od słowa "pasożyt"
@W_Nieszczególny powiedział(a): Ogłaszam konkurs na feminatyw od słowa "pasożyt"
...glista może być?
...też zauważyliście, że Tokarczuk jakby rośnie kołtun?
@Filioquist powiedział(a): ...też zauważyliście, że Tokarczuk jakby rośnie kołtun?
Ona ma kołtun od dawna, to zawsze było moje pierwsze skojarzenie gdy widziałem to jej ptasie gniazdo na głowie.
dostała noblem i wydaje jej się że wszystko może
@janosik powiedział(a): dostała noblem i wydaje jej się że wszystko może
Nie wydaje jej się, ma certyfikat, ma obowiązek.
Aaaaa to juz mi wie pojaśniło dlaczego pani Katarzyna Stoparczyk była w wątku out, jechała jako prelegentka na Kongres Kobiet. Wszystko jasne.
@Filioquist powiedział(a): ...Tokarczuk ty stary terfie a co z osobami TQ+ co z niebinarnymi ja się pytam??
No przecież siedzą tamuj dwa transy - jeden po prawicy a drugi po lewicy noblistki w szlafroku.
🐾 🐾
@Mordechlaj_Mashke powiedział(a): @Filioquist powiedział(a): ...Tokarczuk ty stary terfie a co z osobami TQ+ co z niebinarnymi ja się pytam?? No przecież siedzą tamuj dwa transy - jeden po prawicy a drugi po lewicy noblistki w szlafroku.
@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
...no właśnie a olga kołtun chce budować Kongres "Kobiet"
...a co z kobietonami? z osobamy niebynarnymy? won??
@Pani_Łyżeczka powiedział(a): Aaaaa to juz mi wie pojaśniło dlaczego pani Katarzyna Stoparczyk była w wątku out, jechała jako prelegentka na Kongres Kobiet. Wszystko jasne.
Przypadkiem była, zapomniałem że jest watek Out i Rip.
Komentarz
Lud zaczyna zauważać przemysl pogardy.
Dletgóż napisawszy, że miało być historyczno- psychodelicznie a wyszło ideolopierdololo.
Normalnie oddajcie dzieciom tęczę a chrześcijanom znak przymierza!
A Kołu Gospodyń Wiejskich "Jarzębina" czerwone korale (niczym wino).
I znajomość języków (w tym polskiego: bulu i nadzieji, o take Polskie) i savoir-vivre dotyczy obu wspomnianych prezydentów (choć, szogunie).
...za Bieruta coś takiego było, dobrze pamiętam?
...Tokarczuk ty stary terfie a co z osobami TQ+ co z niebinarnymi ja się pytam??
Wstyd dla postępowej Polski, odebrać jej Nobla.
Ogłaszam konkurs na feminatyw od słowa "pasożyt"
...glista może być?
...też zauważyliście, że Tokarczuk jakby rośnie kołtun?
Ona ma kołtun od dawna, to zawsze było moje pierwsze skojarzenie gdy widziałem to jej ptasie gniazdo na głowie.
dostała noblem i wydaje jej się że wszystko może
Nie wydaje jej się, ma certyfikat, ma obowiązek.
Aaaaa to juz mi wie pojaśniło dlaczego pani Katarzyna Stoparczyk była w wątku out, jechała jako prelegentka na Kongres Kobiet. Wszystko jasne.
No przecież siedzą tamuj dwa transy - jeden po prawicy a drugi po lewicy noblistki w szlafroku.
👣
🐾
🐾
...no właśnie a olga kołtun chce budować Kongres "Kobiet"
...a co z kobietonami? z osobamy niebynarnymy? won??
Przypadkiem była, zapomniałem że jest watek Out i Rip.