"Hiena roku", Dorota Sznepf podała do sądu Stanowskiego i Mazurka, ponieważ jej synek drży i chce wyjechać z Polski.
Co zrobili ci dwaj panowie? Stano powiedział, że Sznepfowa dała synowi imię po dziadku. Wyczytał to w Wiki. To wszystko.
Nie może mu darować upokorzenia na debacie w tvp.
@los powiedział(a):
Taka moda. Maximillian Schnepf. Jak się dobrze nauczy któregoś z języków wyższej rasy, nikt go nie weźmie za Polaka.
A tatuś zmienił sobie nazwisko ze Sznepf na Schnepf.
Z takich numerów, to najbardziej podobało mi się jak niejaki Piepes zmienił sobie nazwisko na Pipes, żeby nie mówili na niego "piepes" tylko "pipes". A teraz na jego syna wszyscy i tak mówią "pajps".
@los powiedział(a):
Ale kto hejtuje małego Maksia?
Na soc-mediach nikt, przynajmniej nie zauważyłam.
Być może dzieciarnia w szkole, ale ich chyba Sznepfowa nie pozwie?
A Stano ją upokorzył, poza tym stara się o telewizję i ma pieniądze, więc jest świetnym obiektem do oskarżenia.
Komentarz
Transfer Jakubowskiej na prawą stronę ma podobno pewne podstawy ideowe - antyaborcyjne. Chyba ma syna z jakąś chorobą genetyczną.
Ja nie oceniam osoby, może ta przemiana była w niej autentyczna. Niemniej jednak stała się parszywa owca, być może nie ze swojej winy ale jednak.
A to syna to dorobiła się raczej 40 lat temu a nie ostatnio, prawda? Ma ona 71 lat. Wiec miała tego syna, kiedy była komuszka walczącą o aborcje.
Uraz okołoporodowy który zdiagnozowano kilka lat po porodzie.
Zaćmienie księżyca teraz. Południowy wschód.
Piękny widok.
W ciągu kilku godzin wszystkie fazy księżyca 😊
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
"Hiena roku", Dorota Sznepf podała do sądu Stanowskiego i Mazurka, ponieważ jej synek drży i chce wyjechać z Polski.
Co zrobili ci dwaj panowie? Stano powiedział, że Sznepfowa dała synowi imię po dziadku. Wyczytał to w Wiki. To wszystko.
Nie może mu darować upokorzenia na debacie w tvp.
Dla nich to reklama.
Ech znowuż obiecanki cacanki.
Powietrze jest za darmo.
On ma chyba 14 lat, zapewne i tak miał wyjechać tylko mu matka jeszcze nie powiedziała. Do prywatnej szkoły za granicą.
Śmiesznie, gdyż na imię dali mu Maximilian.
Taka moda. Maximillian Schnepf. Jak się dobrze nauczy któregoś z języków wyższej rasy, nikt go nie weźmie za Polaka.
No, ale nic dziwnego, że dała mu imię po dziadku. Ona tego dziadka bardzo ceni i publicznie wychwala. Virtuti, szlak bojowy do Berlina itd.
Co innego hejtowanie 7-letniej dziewczynki przez "demokratów".
Niemcy mówią na to Qualitätsjournalismus.
Ale kto hejtuje małego Maksia?
A tatuś zmienił sobie nazwisko ze Sznepf na Schnepf.
Z takich numerów, to najbardziej podobało mi się jak niejaki Piepes zmienił sobie nazwisko na Pipes, żeby nie mówili na niego "piepes" tylko "pipes". A teraz na jego syna wszyscy i tak mówią "pajps".
Był jeszcze Kuc, którego ojciec zmienił sobie nazwisko z Kutz na Kuc, żeby brzmiało polsko a nie gitlerosko, ale on zmienił sobie z powrotem na Kutz.
Na soc-mediach nikt, przynajmniej nie zauważyłam.
Być może dzieciarnia w szkole, ale ich chyba Sznepfowa nie pozwie?
A Stano ją upokorzył, poza tym stara się o telewizję i ma pieniądze, więc jest świetnym obiektem do oskarżenia.
Polacy.
Największą krzywdę sami wyrządzili nadając imię po dziadku.
Oni są z dziadka dumni - powtarzam. To tylko tym okropnym Polakom czemuś się on nie podoba.
Jak to szło z tą dobrotliwością.
Lol, one się znają jeszcze z wildsteinowsko-urbańczykowej TVP z "pierwszego PiSu"? Jedna drugiej warta.
Dziś wieczorem poleci na kanale 0 filmik o Sznepfowej :-)))
A Lichocka jest po prostu małomądra.
Razem pracowały. Amica veritas sed magis amica Dorotka.
Najbardziej mi się podoba określenie "rozrabiasz".
Skąd wiadomo, że po dziadku, a nie po Robespierr'e np.?