Skip to content

Ameryka w ogniu - maj 2020

14748495052

Komentarz

• @MarianoX powiedział(a):

@peterman powiedział(a):
    Mają do wyłapania tysiące niebezpiecznych Muzinów i Latynosów z wyrokami i/lub procesami na karkach, trochę potrwa zanim do "naszych" dojdą.

W praktyce dziejowej jest tak że im bardziej niebezpieczna nacja tym bardziej szanowana

Potulnych wyłapie się szybciej i bezpieczniej.

Stemże nie na białe pogłowie w kajdanach głosiowała usańska ludożerka, a Tom Homan nie jest gościem, który zwykł odwalać fuszerkę.

• żółttych tez nie ruszą

• Loffciam.

• Przyszły burmistrz Nowego Jorku mówi, że przemoc to sztuczny konstrukt i że karanie za przestępstwa jak kradzież paczki to prawdziwa przemoc.

https://theworldwatch.com/videos/1632519/future-nyc-mayor-says-that-violence-is-an-artificial-construction-jailing-criminals-is-real-violence-he-says/

• Arcymciekaw, czy i tym razem wyborcy uznają rozzuchwalanie bandyterki za wspaniały pomysł.

• @Przemko powiedział(a):
    Przyszły burmistrz Nowego Jorku mówi, że przemoc to sztuczny konstrukt i że karanie za przestępstwa jak kradzież paczki to prawdziwa przemoc.

https://theworldwatch.com/videos/1632519/future-nyc-mayor-says-that-violence-is-an-artificial-construction-jailing-criminals-is-real-violence-he-says/

Będzie ciekawy eksperyment, czuję że kryzys lat 70 wróci do NY

• edytowano 27 June

Pan Mamdani złoży to miasto do grobu. Żełajem uspiechow.

Niemniej Pan Kamil chyba zadowolony. Wydarzenia w Gazie całkowicie złamały tego człowieka.

https://x.com/kamilkazani/status/1938594303317512348

• Zabójca Charliego Kirka. To samo co w Polsce - najbardziej popierdolone propagandą są stare dziadygi z wypranymi łbami.

• Dziadek został wypuszczony, bo to jednak nie był on. Sprawca jest nadal na wolności.

Gdybym był super, hiper cyniczny i spiskowy, napisałbym że gdy zostanie złapany - okaże się on proukraińskim aktywiszczem. Gdyż morderstwo Zaruckiej i wszystko wokół niego zaczęło cuchnąć tak straszliwie, że tzw. kręgi decyzyjne postawiły na totalną rozwałkę Ameryki.

• Trump ma duży problem z lewactwem. Radość z powodu zabicia Kirka wygląda jak opętanie demoniczne, bo Kirk -de facto- głosił Ewangelię i żył wg niej. Nienawiść do Dobrej Nowiny, do Prawdy jest niczym innym jak satanizmem.
    Ameryka potrzebuje wielkich Egzorcyzmów.
    Amerykański Papież ma fundamentalne zadanie do wypełnienia. Czy stanie na wysokości zdania?

• To brzmi jak sprawa JP2 i Polski związana z obaleniem komunizmu.
    Tak teraz LIVX i USA (Trump) zdecydują o przyszłości wolnego od lewicowych kajdanów świata.
    (chodzi o symbole).

• Kto to livx?

• @Mania powiedział(a):
    Trump ma duży problem z lewactwem. Radość z powodu zabicia Kirka wygląda jak opętanie demoniczne, bo Kirk -de facto- głosił Ewangelię i żył wg niej. Nienawiść do Dobrej Nowiny, do Prawdy jest niczym innym jak satanizmem.
    Amerykański Papież ma fundamentalne zadanie do wypełnienia. Czy stanie na wysokości zdania?

To był katolik w ogóle? Nie pytam złośliwie, pierwszy raz o nim usłyszałem dziś.

• @janosik powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Przyszły burmistrz Nowego Jorku mówi, że przemoc to sztuczny konstrukt i że karanie za przestępstwa jak kradzież paczki to prawdziwa przemoc.

Będzie ciekawy eksperyment, czuję że kryzys lat 70 wróci do NY

...właśnie leci Kojak w TV

• @christoph powiedział(a):
    Kto to livx?

LXIV

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Trump ma duży problem z lewactwem. Radość z powodu zabicia Kirka wygląda jak opętanie demoniczne, bo Kirk -de facto- głosił Ewangelię i żył wg niej. Nienawiść do Dobrej Nowiny, do Prawdy jest niczym innym jak satanizmem.

To był katolik w ogóle? Nie pytam złośliwie, pierwszy raz o nim usłyszałem dziś.

...ponoć wielbiciel Wielkiej Rosji

• edytowano 11 September

@polmisiek powiedział(a):

@christoph powiedział(a):
    Kto to livx?

LIVX

Uff...dobrze że nie LYNX - znaczy Ryś.

• edytowano 11 September

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Mania powiedział(a):

Ewangelik, ale miał kolegów katolików. Tu mamy wszystko ładnie wyeksponowane:

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@Mania powiedział(a):

Ja też o nim w życiu nie słyszałem, ale DJ Wąs przez o nim ładnie:

W kontekście radości po zgonie też poruszył z godnością:

G0j7ar-GXw-AAbfk-B

• @polmisiek powiedział(a):

@christoph powiedział(a):
    Kto to livx?

LXIV

64? Kiwuj?

• Pamiętam go z filmików YT sprzed lat, na kampusach wystawiał stoliczek np. z napisem "przekonaj mnie że nie mam racji w sprawie aborcji" (był przeciwnikiem rzecz jasna) po czym gruzował lewaków którzy się zdecydowali dyskutować. Wydaje mi się że to porządny człowiek był, nawet jeśli mylił się w sprawie Rosji.

• @W_Nieszczególny powiedział(a):
    Pamiętam go z filmików YT sprzed lat, na kampusach wystawiał stoliczek np. z napisem "przekonaj mnie że nie mam racji w sprawie aborcji" (był przeciwnikiem rzecz jasna) po czym gruzował lewaków którzy się zdecydowali dyskutować. Wydaje mi się że to porządny człowiek był, nawet jeśli mylił się w sprawie Rosji.

A to nie był Steven Crowder? Chociaż może Kirk też tak robił.

@W_Nieszczególny powiedział(a):
    Pamiętam go z filmików YT sprzed lat, na kampusach wystawiał stoliczek np. z napisem "przekonaj mnie że nie mam racji w sprawie aborcji" (był przeciwnikiem rzecz jasna) po czym gruzował lewaków którzy się zdecydowali dyskutować. Wydaje mi się że to porządny człowiek był, nawet jeśli mylił się w sprawie Rosji.

Crowder rozpoczął, a Kirk rozwinął - na większą skalę.

@W_Nieszczególny powiedział(a):

Crowder rozpoczął, a Kirk rozwinął - na większą skalę.

• Jak to jest, że w latach 60, 70 i 80-tych Kacapia pozostawała w oczach zachodnich lewaków wymarzoną arkadią postępu, by później przedzierzgnąć się w ostoję konserwatyzmu integralnego w rojeniach tamtejszych only-true-konserwatystów?

Jak to jest, że w latach 60, 70 i 80-tych Kacapia pozostawała w oczach zachodnich lewaków wymarzoną arkadią postępu, by później przedzierzgnąć się w ostoję konserwatyzmu integralnego w rojeniach tamtejszych only-true-konserwatystów?

Lewary nie rokowały, więc Kreml zrobił piwot na prawo.

Jak to jest, że w latach 60, 70 i 80-tych Kacapia pozostawała w oczach zachodnich lewaków wymarzoną arkadią postępu, by później przedzierzgnąć się w ostoję konserwatyzmu integralnego w rojeniach tamtejszych only-true-konserwatystów?

nic nie wiedzą o kacapii poza tym, że jest i umieszczają tam swoje marzenia.

Z tym nie problem, oni powiedzą wszystko. Ciekawsze123 jest dlaczego zachodniaki to wszystko tak łykły bez popitki.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.