Skip to content

Donald Trump

1909192939496»

Komentarz

• edytowano 08:28

A to można mieć większą demencję od Bidena? Trump to dziadek, to że coś czasem chlapnie to trzeba przyjąć z góry

• @janosik powiedział(a):
    A to można mieć większą demencję od Bidena? Trump to dziadek, to że coś czasem chlapnie to trzeba przyjąć z góry

• ...to wygląda jak przemyślana taktyka, gadam co mi ślina na język przyniesie, dezorientuję i działam wg planu

• @los powiedział(a):
    Ci co żyją w katedrach słów, z Trumpem mają ten problem, że gada zwykle głupio, ale robi już nie tak głupio. Odwrotnie jak większość ludzi.

Ja się ładnie nabrałem, słuchałem przemówienia na żywo po wygranej i nie mogłem wyjść ze zdumienia, że gada głupoty jak Komorowski. Trzeba było sobie wtedy przypomnieć, że przecież Komorowski to niebezpieczny gracz, który potrafił zlecić WSI inwigilację Szeremietiewa albo załatwić Farmusowi desant UOP na promie.

• Budyń: "współczesne państwo polskie tak dzielnie walczy z rosyjską narracją w info-sferze, że aż do depesz PAP dotyczących kluczowych kwestii bezpieczeństwa zatrudnia gościa po studiach w Petersburgu - i ten gość przypadkiem wypuszcza łykniętą przez wszystkie media depeszę, w której wypowiedź Trumpa poddana jest drobnej obróbce, po której Ukrainę zastępuje w niej Polska."

• Prorokiem nie jestem, ale przewidywać czasami potrafię: Trump z NATO nie wyjdzie, ale Vance już tak.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.