Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1738739740741742744»

Komentarz

• Wew fabryce Edenu kerownictwo poinformowało dzisiaj na radzie ciała gogicznego, że na EZ uczęszczać będzie 75% tłuczni. Nuale to (z)Dolny Śląsk jest 🤷‍♂️

• Niby człowiek ma swoje lata, niby nie ma już ich 12 i nie ma na imię Julia, niby wszystkiego się spodziewał, a jednak poziom bezczelności i niegodziwości zaskakuje i dołuje.

Przepraszam za to prywatne wynurzenie.

• @trep powiedział(a):
    Niby człowiek ma swoje lata, niby nie ma już ich 12 i nie ma na imię Julia, niby wszystkiego się spodziewał, a jednak poziom bezczelności i niegodziwości zaskakuje i dołuje.

Przepraszam za to prywatne wynurzenie.

Niby prywatne Trepa, ale odczucie jakże powszechne.

• Poniżej 2%. Duży ogólniak, ostoja lewactwa. 13 uczniów 2 grupy międzyoddziałowe po kilka osób

• edytowano 1 October

@Eden powiedział(a):
    Wew fabryce Edenu kerownictwo poinformowało dzisiaj na radzie ciała gogicznego, że na EZ uczęszczać będzie 75% tłuczni. Nuale to (z)Dolny Śląsk jest 🤷‍♂️

To będzie grubo ponad 300% normy

• Nie będziemy się nudzić.

• Petru chce się poczuć młodszy o te 10 lat.

• @robert.gorgon powiedział(a):

@Eden powiedział(a):
    Wew fabryce Edenu kerownictwo poinformowało dzisiaj na radzie ciała gogicznego, że na EZ uczęszczać będzie 75% tłuczni. Nuale to (z)Dolny Śląsk jest 🤷‍♂️

Wew Edenowej fabryce są czynownice i aktywiszcze, które dla Barbarii Lewackiej zrobią wszystko i ponadnormatywnie!

• @Eden powiedział(a):

@robert.gorgon powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

Wew Edenowej fabryce są czynownice i aktywiszcze, które dla Barbarii Lewackiej zrobią wszystko i ponadnormatywnie!

Tym dziwniejsze że lokalni czynownicy zapraszający na spotkania z młodzieżą ochojska goszczący prywatnie samego Trzaskowskiego zaledwie przekroczyli 1% zadeklarowanych. A jest ich 70-osobowym gronie zdecydowana większość

• "7 października Babcia Kasia ma się stawić na badania do szpitala neurologiczno-psychiatrycznego przy ul. Sobieskiego w Warszawie. Jeśli tego nie zrobi, zostanie doprowadzona siłą przez policję. Sąd nie poinformował Babci Kasi, jak długo będą trwały badania (zwykle załatwia się je szybko - red.)."

https://wyborcza.pl/7,162657,32294654,czy-przeciwko-pis-protestowali-ludzie-niespelna-rozumu-neo-sedzia.html

• Polecam przeczytanie tego tekstu z Wyborczej, wspaniały, w jednym akapicie piszą że o kulach chodzi i tylko gwizdkiem gwizda a w kolejnym że ma 150 spraw sądowych i 50 zarzutów znieważenia/naruszenia nietykalności policjantów.

• Nie wiem na ile to prawda ale w pracy słyszałem że u jednego dzieciaka EZ prowadzi katechetka, w innej nauczycielka biologii która dzieciom uczęszczającym na zajęcia EZ wpisuje za to oceny z biologii. U mojego Syna nr 3 nauczycielem EZ jest wuefistka.
    Pomięszanie z poplontaniem.

• @marniok powiedział(a):
    U mojego Syna nr 3 nauczycielem EZ jest wuefistka.

Jak w Cudownych latach!

• Dawniej nawet nauczyciele byli lepsi.

• U mojego Syna nr 3 nauczycielem EZ jest wuefistka.

Może chociaż jest rozciągnięta.

• @peterman powiedział(a):
    Dawniej nawet nauczyciele byli lepsi.

Panie, za komuny to nawet komuna była lepsza!

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@peterman powiedział(a):
    Dawniej nawet nauczyciele byli lepsi.

Panie, za komuny to nawet komuna była lepsza!

O jesiotra trudniej dziś niż o prawdziwego komunistę, wiadomo.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.