@los powiedział(a):
A nie ma starszych, co im powiedzą ze znudzonym wyrazem ćwarzy: beeeło?
Są ale to nie działa, jak ktoś mówi że Mikke powtarza te same pierdolety na niektóre tematy od lat 60-tych, a od 35 to już w niemal wszystko, to tylko potwierdza że człowiek ma jakieś poglądy a nie zmienia je co chwilę.
Mikke ma w ogóle w ostatnich miesiącach bardzo dobrą passę, otłukuje komentarzami Koalicję (co nie jest szczególnie trudne swoją drogą) i punktuje u młodzieży, mocno im im miny zrzedły gdy złożył ten wiernopoddańczy hołd Putinowi na urodziny, tu mają dużego zgryza.
@los powiedział(a):
A kto słucha starszych boomerów? Młodzi mają to do siebie, że odkrywają świat na nowo.
Mój syn1 na przykład niedawno odkrył, że to nie autobus odjeżdża z przystanku za wcześnie, tylko on z późno wychodzi z domu.
To odkrycie zbiegło się gdzieś ze zdaniem matury - trochę to trwało.
@los powiedział(a):
A kto słucha starszych boomerów? Młodzi mają to do siebie, że odkrywają świat na nowo.
Mój syn1 na przykład niedawno odkrył, że to nie autobus odjeżdża z przystanku za wcześnie, tylko on z późno wychodzi z domu.
...dzieci i młodzież rozwijają się prawidłowo :-))
@los powiedział(a):
@Przemko powiedział(a):
Mikke ma w ogóle w ostatnich miesiącach bardzo dobrą passę, otłukuje komentarzami Koalicję (co nie jest szczególnie trudne swoją drogą) i punktuje u młodzieży, mocno im im miny zrzedły gdy złożył ten wiernopoddańczy hołd Putinowi na urodziny, tu mają dużego zgryza.
Eee, zmienić styl, do tego na stare lata, to bardzo trudna sprawa. Pan Janusz występował wszakże również jako kobieta, niejaka Barbara Buonafiori, i że jest to w istocie pan Janusz, a nie pani Buonafiori, poznawało się po jakichś dwóch–trzech zdaniach wywodu rzekomej pani Buonafiori. Krótkie, cięte komentarze i riposty, które pojawiają się na iksowym koncie Mikkego, to moim zdaniem dzieło jakiegoś bystrego opiekuna tego konta. Januszek może pisuje tam z doskoku.
Normalny człowiek, a już premier w szczególności, tak się nie zachowuje. Widać, że nie panuje nad sobą i zachowuje się jak błazen. Oglądałam trochę te jego występy w Piotrkowie, to jakiś koszmar. Wygląda na to, że on chce dobrze dla Polaków, tylko jakiś inny Tusk mu świnie podkłada.
Ten gest kierowany do wszystkich Polaków jest wspaniałym podsumowaniem dwóch lat nierządów
Pech Polaków polega na tym, że elektorat w Polsce w 2/3 stanowi mniejszoś niemiecka w Polsce. A tej ten gest pokazany Polakom się bardzo podoba, więc dobrze zrobił.
Komentarz
Warto rozmawiać.
Wiejski to betonowy elektorat Tuska.
Nie lubię wymieniać poglądów, bo zazwyczaj na tym tracę.
Wszystko zależy od tego w jakiej proporcji.
...teraz publiczne "wymiany poglądów" to raczej "uczestnictwo w bójce", na tym zawsze się traci
To w wątku "Żenada"
a Kaczafi nienawistnie milczy. Beło już z 15 lat temu
A są tacy, co to po raz pierwszy mają kotakt z wypowiedziami Mikkego?
Teraz Mikkego już nie ma. Jest niemcen.
Teksty Niemcena nie mają uroku, to tylko Palikot-bis. Mikke potrafił uwieść i nawet zainspirować. Tak, wiem, było, minęło.
Młode pokolenie wchodzi w dorosłość i zachwyca się prostymi i radykalnymi receptami na naprawę świata.
Są ale to nie działa, jak ktoś mówi że Mikke powtarza te same pierdolety na niektóre tematy od lat 60-tych, a od 35 to już w niemal wszystko, to tylko potwierdza że człowiek ma jakieś poglądy a nie zmienia je co chwilę.
...dzieci i młodzież rozwijają się prawidłowo :-))
Młodzi lubią być naukowi i logiczni, więc to złudzenie poznawcze nazywa się "heurystyka dostępności" https://pl.wikipedia.org/wiki/Heurystyka_dostępności
Nawiasem bardzo bystry młody człowiek, mnie to zajęło z 5 lat dłużej, a teraz mamy w pracy ludzi pod 30-tkę którzy jeszcze tego nie ogarniają.
Garstka zadymiarzy nie uciszy glosu serc prawdziwych kibicow!
Mięso i nabiał zatyka tętnice i powoduje problemy z erekcją.
Eee, zmienić styl, do tego na stare lata, to bardzo trudna sprawa. Pan Janusz występował wszakże również jako kobieta, niejaka Barbara Buonafiori, i że jest to w istocie pan Janusz, a nie pani Buonafiori, poznawało się po jakichś dwóch–trzech zdaniach wywodu rzekomej pani Buonafiori. Krótkie, cięte komentarze i riposty, które pojawiają się na iksowym koncie Mikkego, to moim zdaniem dzieło jakiegoś bystrego opiekuna tego konta. Januszek może pisuje tam z doskoku.
Młodzi z mojej rodziny twierdzą, że śmieszne bo prawdziwe.
Kożuszek zadał pytanie graniczne: jeśli Tusk rządzi na 30%, to kto zajmuje resztę?
Kożuszek niech lepiej zada sobie pytanie: jeśli Don Aldo przepierdoli 30% majątku narodowego, to kto zajumie resztę?
On naprawdę zagrał na nosie w Sejmie, widać było że się szybko zmitygował i ale nagrało się.
Normalny człowiek, a już premier w szczególności, tak się nie zachowuje. Widać, że nie panuje nad sobą i zachowuje się jak błazen. Oglądałam trochę te jego występy w Piotrkowie, to jakiś koszmar. Wygląda na to, że on chce dobrze dla Polaków, tylko jakiś inny Tusk mu świnie podkłada.
Ten gest kierowany do wszystkich Polaków jest wspaniałym podsumowaniem dwóch lat nierządów
Pech Polaków polega na tym, że elektorat w Polsce w 2/3 stanowi mniejszoś niemiecka w Polsce. A tej ten gest pokazany Polakom się bardzo podoba, więc dobrze zrobił.