@Filioquist powiedział(a):
...i nadal nie wiem jak było.
No to znajdź źródło tej wiadomości, poszukałem bo wydało mi się to oczywistym nieporozumieniem że człowiek w krótkim czasie mówi dwie przeciwstawne rzeczy, zaciekawił mnie kontekst i okazało się że nie ma żadnego kontekstu.
Po drugie - no nawet jeśli Sasin by tak powiedział to co, przecież to zdegenerowana partia.
Komentarz
Przed chwilą wrzucałem ministra przekazującego publicznie fałszywą informację.
No to znajdź źródło tej wiadomości, poszukałem bo wydało mi się to oczywistym nieporozumieniem że człowiek w krótkim czasie mówi dwie przeciwstawne rzeczy, zaciekawił mnie kontekst i okazało się że nie ma żadnego kontekstu.
Po drugie - no nawet jeśli Sasin by tak powiedział to co, przecież to zdegenerowana partia.
...mam szukać wywiadu TVN24? Dziękuję, nie.
Niech Sasin dementuje, w końcu Migalski przypisał mu wypowiedź kompromitującą go w oczach części wyborców.
...no taka była reakcja na forum - milczące "to co"
...wiadomo, że minister to zawodowy kłamca, widzisz różnicę z felietonistą opiniotwórczego dziennika prawno-gospodarczego?
Może nie przeczytali nawet, bez przesady. No ale znowu - co to za udawane zdziwienie jacy ludzie głosują na zdegenerowaną partię.
Nie, a co?
...różni, ja też, oddaję głos na przyjaciół, których jeszcze ostatnio znalazłem na listach (nie wiem jak będzie w kolejnych wyborach)
...rżnij głupa, obrażaj się, ale w miarę bez przesady
przecież to podpada pod trolling. Uporczywy i intencjonalny
Kolegę Filiokwista uprasza się o nie christophowanie.
Kompromitujące to jest przypuszczenie, że ktokolwiek traktuje Migalskiego poważnie.