Skip to content

Don't mess with America

123457»

Komentarz

• edytowano 11 January

https://kyivindependent.com/hegseth-mocks-russian-air-defenses-following-us-military-operation-in-venezuela/

Taka myśl: w 2022 latały filmiki, jak Ukraińcy pokazywali porzucone Buki albo Pancyry. Nienaruszone, tylko opony miały popękane, heheh.

Może przed 2022 Amerykanie mogli mieć jakieś obawy, że ta ruska technika jednak świeci, ale w 2022 dostali egzemplarze prawie wszystkiego…

• @peterman powiedział(a):

@romeck powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@romeck powiedział(a):
    Mój syn1 - któren jest bardzo antytrumpowy i to bardziej dlatego, że uważa że jest gOOpi - uważaRZE Trump chce zniszczyć NATO.

Ale dlaczego USA czy Trump chciałby zniszczenia NATO, w jakim celu?

Nie wiem. Słucha jakiś inszych niż my gadających głów w sieci (po angielsku). Dopytam.

Doctor Shevko? 🤔

A tak w ogóle, to doktor szeffko dostał w ostatnich 4 dniach jakiegoś totalnego wzmożenia na TT. Chłop tak się zapalił w tym swoim ataku na ICE, że głowa mała. On chyba odreagowuje swoje nietrafione wczesniej predykcje dotyczące Wenezueli.

• edytowano 01:24

@Eden powiedział(a):
    https://www.o2.pl/informacje/trump-wpadl-w-furie-ujawnili-jego-rozmowe-7242289737173984a
    Nie ma to jak "friendly fire". USAńce bardzo to lubią 🙈

Nie lubie!

Jak można taki syf zapodać na naszem forumie?
    Marnować nasz cenny casz?

Edenku kochany, nie wiem co to za stronka o2.pl ale najsampierw kazali mi akceptować kukiz; po odrzuceniu chcieli żebym im zapłacił haracz za przeczytanie a potem znowu kukiz za nie zapłacenie.

Już się wku*wiłem, ale przypadkiem zamiast wyłączyć klikłem cuś, że nie chcę kukiz i nie chce nic - i nawet nie wiem jak ale wejszłem na stronkę.

Ale jaki to portal? Ku*wa jego mac: Jedno (nieprawdziwe) zdanie i już lekrama!
    Potem jakiś niby bullshit, że Trump cuś tamuj powiedział (not related do artykuliku) i cyk! : "Często robią to źle. Którą stroną wkładać blachę do piekarnika?'', hehe.
    Potem ze dwa zdania na tomat ale jakaś sama lewacka propaganda i not true!
    Już dalej nie czytałem (bo tyż nie bełło co).

Potem cheba ze trzy lekramy i kuniec artykuliku!

No a potem to już wiadomka, można nie czytać, jak wam szkoda caszu:

~Cerekwicka jest w ciąży? Podsyciła plotki jednym filmikiem
    ~Dlaczego w Niemczech można palić w piecu kaflowym, a w Polsce już nie?
    ~Upadł przy zwierzętach. Tragiczny finał. Mężczyzna nie żyje
    ~Aż kipią ze złości. "Skrajna bezmyślność". Pokazali zdjęcia trasy
    ~Bezprecedensowy przypadek. Para nagrana przez monitoring w Sopocie
    ~Poszukiwania zaginionej Emilii. Policja przekazała nowe informacje
    ~Obrzydliwy czyn w restauracji. Właścicielka zabrała głos
    ~ W niedzielę to grzech. Kościół przestrzega wiernych

A kulega los zawsze przestrzegał: nie wnoś gówna na forum!, choć un inteligientnie i grzecznie mówił: "nie wytarł kulega butów", hehe.

👣

🐾
    🐾

• @Staszek2 powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

@romeck powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@romeck powiedział(a):
    Mój syn1 - któren jest bardzo antytrumpowy i to bardziej dlatego, że uważa że jest gOOpi - uważaRZE Trump chce zniszczyć NATO.

Ale dlaczego USA czy Trump chciałby zniszczenia NATO, w jakim celu?

Nie wiem. Słucha jakiś inszych niż my gadających głów w sieci (po angielsku). Dopytam.

Doctor Shevko? 🤔

A tak w ogóle, to doktor szeffko dostał w ostatnich 4 dniach jakiegoś totalnego wzmożenia na TT. Chłop tak się zapalił w tym swoim ataku na ICE, że głowa mała. On chyba odreagowuje swoje nietrafione wczesniej predykcje dotyczące Wenezueli.

A co przewidywał?

• W tych swoich numerowanych podkastach na YT kilka razy kpiąco wyrażał się o determinacji Trumpa w kontekście Wenezueli.

• @Staszek2 powiedział(a):
    W tych swoich numerowanych podkastach na YT kilka razy kpiąco wyrażał się o determinacji Trumpa w kontekście Wenezueli.

W aktualnej narracji bartosiakoidów akcja w Wenezuli to przejaw słabości USA, Gitowiec Maduro turla sie po pryczy ze śmiechu z frajera Trumpa.

• edytowano 10:06

@MarianoX powiedział(a):

@Staszek2 powiedział(a):
    W tych swoich numerowanych podkastach na YT kilka razy kpiąco wyrażał się o determinacji Trumpa w kontekście Wenezueli.

W aktualnej narracji bartosiakoidów akcja w Wenezuli to przejaw słabości USA, Gitowiec Maduro turla sie po pryczy ze śmiechu z frajera Trumpa.

Już ogólnie twierdzą, że każdy przejaw siły państwa na arenie międzynarodowej jest przejawem słabości tego państwa na arenie międzynarodowej. Prawdziwe imperium prowadzi politykę niczym mistrz bulshido - wskazuje palcem i przeciwnicy przewracają się sami porażeni siłą sprawczą.

• dlaczego tym mistrzem zawsze muszą być Chiny?

• A propos barwnego opisu ataku USA na Wenezuelę - 10 lat temu już pisano o "niechybiającej celu amunicji karabinowej".

https://mlodytechnik.pl/news/23772-inteligentna-amunicja-pod-patronatem-darpa

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.