Skip to content

Ameryka w ogniu - maj 2020

1626364656668»

Komentarz

• Ciekawa, choć niestety długa debata na temat śmierci Prettiego. Zwracajcie uwagę tylko na dwóch panów na górze, ten Izraelita na dole to patentowana moskiewska onuca i nigdy nie zapomnę mu gówna które wylewa na Ukrainę od 2022.

https://www.youtube.com/live/K8Lu10kHAa4?si=oGPqA93dahCJqEDJ

• "Cruz miał powiedzieć Trumpowi, że jak zrealizuje swoje plany, to w listopadzie 2026 roku - kiedy odbędą się wybory m.in. do Kongresu - sytuacja gospodarcza może być na tyle kiepska, że Partię Republikańską czeka "krwawa jatka".

jprdl jeżeli to jest prawda, a nie g.wno-prawda tischnerowska, to oznacza, że jest gorzej niż myślałem, że oni już zwalczają się nawzajem wśród Republikanów. To by oznaczało początek końca zarówno dla rządów obozu konserwatywno-patriotycznego w USA, jak i ogromne problemy dla tegoż obozu w Europie po wyborach listopadowych do Kapitolu oraz dla naszego obozu z odbiciem władzy z rąk rudej quasi-dyktatury jesienią 2027. Murwa kać! Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza 🙈😡

• edytowano 27 January

@Eden powiedział(a):
    "Cruz miał powiedzieć Trumpowi, że jak zrealizuje swoje plany, to w listopadzie 2026 roku - kiedy odbędą się wybory m.in. do Kongresu - sytuacja gospodarcza może być na tyle kiepska, że Partię Republikańską czeka "krwawa jatka".

jprdl jeżeli to jest prawda, a nie g.wno-prawda tischnerowska, to oznacza, że jest gorzej niż myślałem, że oni już zwalczają się nawzajem wśród Republikanów. To by oznaczało początek końca zarówno dla rządów obozu konserwatywno-patriotycznego w USA, jak i ogromne problemy dla tegoż obozu w Europie po wyborach listopadowych do Kapitolu oraz dla naszego obozu z odbiciem władzy z rąk rudej quasi-dyktatury jesienią 2027. Murwa kać! Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza 🙈😡

To, że RINO i MAGA nienawidzą się szczerze - nie jest żadną nowością. Trump rozgrywa właśnie pokera życia - albo wóz, albo przewóz. A cały świat leży na stole.

• edytowano 27 January

Być może. Tylko to trochę potrwa. A ja się zaczynam coraz bardziej obawiać, że po kolejnej kadencji rudej WRONy my tutaj, w Bugodrzu, będziemy wszyscy leżeć pokotem

• Nie lękajcie się!

• @Eden powiedział(a):
    " Niczego się nie uczymy po naszej stronie! I to jak Koleżenstwo widzi w skali globalnej, to nie tylko problem napoleonkowatości po prawej stronie na terytorium Bugodrza

Kolega naprawde czuje się uczestnikiem amerykanskiej polityki? Mnie to zawsze dziwiło, że ichnie kampanie wyborcze i starcia partyjne toczone są też w naszym grajdole.

• qizqiz
    edytowano 27 January

Odkąd oglądnąłem sporo tego RINO Kruza w primaries 2016, poczułem do niego szczerą niechęć.
    To koleś, przy którym nawet Mitt R-money wydaje się prawdomówny i uczciwy.

• @qiz powiedział(a):
    Odkąd oglądnąłem sporo tego RINO Kruza w primaries 2016, poczułem do niego szczerą niechęć.
    To koleś, przy którym nawet Mitt R-money wydaje się prawdomówny i uczciwy.

Nic dziwnego, że Trumpo postawił na Małego Marco.

• Co do "wiadomości.wp.pl": eufemistycznie powiem, że to jakiś fake news.

Po piersze to chce być jak zawsze najbardziej uprzejmny i grzeczny, hehe.

Najsampierw - jako abstynent niepraktykujący przestraszyłem się, że gastrofazy po przeczytaniu linków, a już nie mówiąc o roztworzeniu zapodawanych przez kulegie Edena niusów są efektem ankoholu, któren odbił mnie się na mojem wątłem zdrowiu i nawet myślałem, że ze mną kaput.

Ale dzisiej, gdy mój doktór w pubie, przy piwku, pocieszył mnie, że to tylko reakcja na lewicowe propagande i zalecił, cytuję: "Chromolić!", uspokoiłem się.
    A najbardziej czesze się moja Tereska.

Ergo, uprasza się o niepropagowanie!

👣

🐾
    🐾

• Z drugiej zaś strony zapodany przez Przemka nius:

@Przemko powiedział(a):
    Czat grupowy na Signalu zadymiarzy z Mineapolis został zinfiltrowany przez ICE, śmiesznie.

https://www.zerohedge.com/political/minneapolis-signal-gate-alleged-anti-ice-low-level-insurgency-command-exposed-messaging

(za wyjątkiem, że to FBI rozpracowało, nie ICE i że to w ogóle nie jest śmieszne), to jest bomba atomowa, dziwi mie zero reakcji na forum.

Nie przeczytaliście?

Nie przeczytaliście!

👣

🐾
    🐾

• Równie wiarygodne jak ten pielęgniarz co popełnił samobójstwo strzelając sobie 10 razy w plecy.

• @Rolka powiedział(a):
    Równie wiarygodne jak ten pielęgniarz co popełnił samobójstwo strzelając sobie 10 razy w plecy.

Pielęgniarzem to on przestał był wiele miesięcy temu, rodzina mówi że od tamtego czasu stał się wojownikiem LGBT, zresztą są jego zdjęcia w damskich ubraniach. Z tą panią Good podobny mechanizm - wrzucają jej zdjęcia z czasu gdy była matką i żoną a nie aktualne gdy jest radykalną lesbijką.

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Z drugiej zaś strony zapodany przez Przemka nius:

@Przemko powiedział(a):
    Czat grupowy na Signalu zadymiarzy z Mineapolis został zinfiltrowany przez ICE, śmiesznie.

https://www.zerohedge.com/political/minneapolis-signal-gate-alleged-anti-ice-low-level-insurgency-command-exposed-messaging

(za wyjątkiem, że to FBI rozpracowało, nie ICE i że to w ogóle nie jest śmieszne), to jest bomba atomowa, dziwi mie zero reakcji na forum.

Nie przeczytaliście?

Nie przeczytaliście!

Czytałem, ale dlaczego bomba?

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Z drugiej zaś strony zapodany przez Przemka nius:

@Przemko powiedział(a):

Nie przeczytaliście?

Nie przeczytaliście!

W dzisiejszych czasach w USA i w PL jest taka polaryzacja, że nic, co było bombą 10 lat temu dziś już ją nie jest. Ludzie z tamtej strony przestali myśleć. Nie będę opisywał, ale mam w mojej kolekcji bardzo świeżą relację z kolejnego przypadku - tym razem nie dotyczy 1 a 10 osób.

Chcieli obalić państwo? Bardzo dobrze. Wykorzystali do tego Chiny? To świetnie, przecież nawet Micron apelował, by oddać się Chinom. Byle nie Trump. Itd.

No, chyba, że państwo tych ludzi potraktuje poważnie i w trybie przyspieszonym rozbije ten ruch.

• edytowano 09:32

Niektórzy mają nadzieję, że Trump wykorzysta śledztwo w sprawie signalowej do zmiękczenia Walza i Freya, wysłał im na razie Homana, który z nimi negocjuje jak z jakimiś somalijskimi warlordami.

https://www.breitbart.com/immigration/2026/01/27/border-czar-tom-homan-reveals-met-walz-frey-productive-starting-point/

• @Przemko powiedział(a):

@Rolka powiedział(a):
    Równie wiarygodne jak ten pielęgniarz co popełnił samobójstwo strzelając sobie 10 razy w plecy.

Pielęgniarzem to on przestał był wiele miesięcy temu, rodzina mówi że od tamtego czasu stał się wojownikiem LGBT, zresztą są jego zdjęcia w damskich ubraniach. Z tą panią Good podobny mechanizm - wrzucają jej zdjęcia z czasu gdy była matką i żoną a nie aktualne gdy jest radykalną lesbijką.

Aha - czyli jeśli nie jest już pielęgniarzem (co jest bzdurą) to można go zastrzelić na ulicy bo tak?

BTW: tymi kłamstwami o Prettim próbuje się zohydzić ofiarę.
    https://x.com/JudgeDredd0101/status/2015567915257614599

Stara dobra szkoła NKWD w amerykańskiej wersji.

• @Rolka powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@Rolka powiedział(a):

Aha - czyli jeśli nie jest już pielęgniarzem (co jest bzdurą) to można go zastrzelić na ulicy bo tak?

I kto to mówi. Jest więcej zdjęć Prettiego, to że jedno nie jest prawdziwe nie znaczy że reszta też nie. Zginął bo stawiał opór, Rittenhouse nie został postrzelony przez służby mimo że zastrzelił wcześniej 3 osoby (no dwie jak się okazało potem), gdyż na widok policji odłożył broń, podniósł ręce i wykonywał polecenia.

• @Przemko powiedział(a):

@Rolka powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@Rolka powiedział(a):

I kto to mówi. Jest więcej zdjęć Prettiego, to że jedno nie jest prawdziwe nie znaczy że reszta też nie. Zginął bo stawiał opór, Rittenhouse nie został postrzelony przez służby mimo że zastrzelił wcześniej 3 osoby (no dwie jak się okazało potem), gdyż na widok policji odłożył broń, podniósł ręce i wykonywał polecenia.

^this

...i to jest wszystko w temacie, reszta to lewackie bicie piany

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.