@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
I co mam zrobić? Obóżać się, że zagraniczny miliarder obraża konstytucyjnego ministra czy też może pokiwać głową z uznaniem trafnej diagnozy?
I co mam zrobić? Obóżać się, że zagraniczny miliarder obraża konstytucyjnego ministra czy też może pokiwać głową z uznaniem trafnej diagnozy?
Oburzać się, że zagraniczny miliarder obraża konstytucyjnego ministra śliniącego się debila, ochlajmordy a może i co więcej. Kożuszek jak zwykle z rozumem i godnością - Sikorski ośmiesza Polskę dla leczenia swoich kompleksów.
W nowych opublikowanych dokumentach dotyczących sprawy Jeffreya Epsteina znalazły się szokujące informacje dotyczące jednego z najbogatszych ludzi na świecie Billa Gatesa. Brytyjski „The Sun” dotarł do nieopublikowanej dotąd wiadomości, z której wynika, że miliarder miał zachorować po „kontakcie z rosyjskimi dziewczynami”.
Źródło omówienia.
Natomiast familia Clintonów odmówiła składania zeznań w sprawie Epsteina.
Komentarz
E.Musk nazwał Sikorskiego śliniącym się imbecylem.
https://x.com/archetypfuturae/status/2016402444641546374
Ja przyjęłam do wiadomości. Tyle.
Po moim przepracowaniu pojęcia patriotyzmu tekstów Piżmaka słucham z aprobatą.
Pokiwać głową, of course.
Oburzać się, że zagraniczny miliarder obraża konstytucyjnego ministra śliniącego się debila, ochlajmordy a może i co więcej. Kożuszek jak zwykle z rozumem i godnością - Sikorski ośmiesza Polskę dla leczenia swoich kompleksów.
Tak z kronikarskiego obowiązku:
Źródło omówienia.
Natomiast familia Clintonów odmówiła składania zeznań w sprawie Epsteina.