@ms.wygnaniec powiedział(a):
BTW, jest określenie na kobietę nienawidzącą mężczyzn?
Nie no wiesz losie takie Granica, Hrabina Cosel, Siłaczka to już mamy.
Natomiast poległem na Krzyżaczkach czy Gaśnicą i Pochwą, ale ja bardzo ułomny jestem.
Sztuczna inteligencja jest obecnie na ustach wszystkich, a simple-fax.de przenosi tę innowacyjną technologię bezpośrednio do Twojego faksu. Faks AI przekształca Twój faks w inteligentne narzędzie, które nie tylko wysyła i odbiera wiadomości, ale także kompetentne, szyte na miarę
Zapewnia odpowiedzi na twoje pytania. Fax AI, oferowana przez simple-fax.de, to eksperyment, który wykorzystuje sztuczną inteligencję do odpowiadania na Twoje prośby o faks. Po prostu wyślij nam pytanie lub zadanie faksem na numer 0531- 490590019, a Fax-Kl przeanalizuje Twoją prośbę, aby wysłać Ci szczegółową odpowiedź bezpośrednio z powrotem na Twój faks. Niezależnie od tego, czy chodzi o dostarczanie informacji, tłumaczenie dokumentów czy rozwiązywanie problemów matematycznych - Fax-KI jest Twoim niezawodnym asystentem w różnych obszarach.
@trep powiedział(a):
Sztuczna inteligencja jest obecnie na ustach wszystkich, a simple-fax.de przenosi tę innowacyjną technologię bezpośrednio do Twojego faksu. Faks AI przekształca Twój faks w inteligentne narzędzie, które nie tylko wysyła i odbiera wiadomości, ale także kompetentne, szyte na miarę
Zapewnia odpowiedzi na twoje pytania. Fax AI, oferowana przez simple-fax.de, to eksperyment, który wykorzystuje sztuczną inteligencję do odpowiadania na Twoje prośby o faks. Po prostu wyślij nam pytanie lub zadanie faksem na numer 0531- 490590019, a Fax-Kl przeanalizuje Twoją prośbę, aby wysłać Ci szczegółową odpowiedź bezpośrednio z powrotem na Twój faks. Niezależnie od tego, czy chodzi o dostarczanie informacji, tłumaczenie dokumentów czy rozwiązywanie problemów matematycznych - Fax-KI jest Twoim niezawodnym asystentem w różnych obszarach.
To jest kwintesencja niemieckości!
Nie dość, że fax, to jeszcze można płacić kartami EC. Typisch deutsch!
@trep powiedział(a):
Szacunek mój do Tradycji znajduje w takich wpisach upodobanie.
"Wierni pragnęli wglądu w finanse parafii, (...) Stolica Apostolska odrzuciła wszelkie postulaty polskich emigrantów, w tym momencie wierni wymówili wierność papieżowi i założyli własny Kościół."
@W_Nieszczególny powiedział(a):
Z PNKK wypączkował Kościół Polskokatolicki z autokefalią wymuszoną przez ubeków. Teraz w Polsce ma kilkadziesiąt tysięcy wiernych.
History
In 2004 some members of the parish asked to be received back into the Utrecht Union, from which the PNCC had seceded when the Union decided to accept the ordination of women and homosexuals.
Po nitce do kłębka.. doszedłem do kościoła mariawitów i wtem....
"Już w pierwszych latach istnienia Kościół Mariawitów wprowadził język polski do liturgii, częstą Komunię św. i adorację Przenajświętszego Sakramentu oraz inne zmiany, które w Kościele rzymskokatolickim wprowadzono dopiero w następstwie Soboru Watykańskiego II."...
Komentarz
Eeee nie „mizoandryczka” mi się klei
Bo tak to dokadnie jest.
👣
🐾
🐾
Gnój to podrzucił. Nie znałem tego a to dobre jest.
https://www.youtube.com/shorts/X62Q2lc5vTU?app=desktop
a na teleksy nie mają takiego rozwiązania? Poważne niedopatrzenie.
No i abakus.
Dzisiaj od rana mój syn2 wymyśla coś podobnego. On ma takie szalone pomysły.
Jeszcze 2-3 miesiące i będzie.
lat temu >30 sprzedawałam i instalowałam takie modemy do sieci teleksowej razem z oprogramowaniem. Oczywiście się da. Pozdr dla syna.
Taki modem chyba nie był technicznym wyczynem w latach '90, ale uzyskanie zgody TP i tych wszystkich pieczątek, to było prawdziwe osiągnięcie.
Szacunek mój do Tradycji znajduje w takich wpisach upodobanie.
...czekam na inteligentne książeczki czekowe
https://pl.wikipedia.org/wiki/Polski_Narodowy_Katolicki_Kościół_w_RP
462 wiernych, 12 duchownych a ile się dzieje!
Polecam lekturę historii. Lepsze niż OJER.
Chyba Henryk Talar był kapłanem w tym „kościele”?
Z PNKK wypączkował Kościół Polskokatolicki z autokefalią wymuszoną przez ubeków. Teraz w Polsce ma kilkadziesiąt tysięcy wiernych.
"Wierni pragnęli wglądu w finanse parafii, (...) Stolica Apostolska odrzuciła wszelkie postulaty polskich emigrantów, w tym momencie wierni wymówili wierność papieżowi i założyli własny Kościół."
W zależności od źródła:
Przy okazji, ciekawa y niehumorystyczna historia:
https://przystanekhistoria.pl/pa2/tematy/kosciol/66084,Eksperyment-wyznaniowy-w-Boleslawiu.html
Paczpan a na mojej dzielni jest taki kościół co kiedyś zainteresował mnie nazwą ale nie zawartością, więc nigdy nie wnikałem co to za odmieńcy.
Autokefalia a może autofekalia?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kościół_Polskokatolicki_w_Kanadzie
Angielska wersja Łajzy:
History
In 2004 some members of the parish asked to be received back into the Utrecht Union, from which the PNCC had seceded when the Union decided to accept the ordination of women and homosexuals.
👣
🐾
🐾
Po nitce do kłębka.. doszedłem do kościoła mariawitów i wtem....
"Już w pierwszych latach istnienia Kościół Mariawitów wprowadził język polski do liturgii, częstą Komunię św. i adorację Przenajświętszego Sakramentu oraz inne zmiany, które w Kościele rzymskokatolickim wprowadzono dopiero w następstwie Soboru Watykańskiego II."...
uhuhuhuuuu...grubo!
Tak i ostro tańcował na imprezie poosiadawszy dodatkowo żonę