@trep powiedział(a):
Nie musiałem nic klikać ani twórca mema nie musiał nic klikać. Ot, jutiup wyświetlił mi lekramę kanału.
Szybko to idzie:
Pszeca to Wojewutka i jegusz kanalizancja. Sucheł ktuś? Nie negam isz mogiemy tamuj wdepść w gunwo, nualesz na forumnie na kturem dumno zwisa wontpek "Adorancja Wielkiegusz Stalino" (i insze jakosz ten sugerywajomcy zaciekawostkie pedalctwem alla Turka) nie kierywałbem sie goło tytulaturo.
@trep powiedział(a):
Nie musiałem nic klikać ani twórca mema nie musiał nic klikać. Ot, jutiup wyświetlił mi lekramę kanału.
Szybko to idzie:
Pszeca to Wojewutka i jegusz kanalizancja. Sucheł ktuś? Nie negam isz mogiemy tamuj wdepść w gunwo, nualesz na forumnie na kturem dumno zwisa wontpek "Adorancja Wielkiegusz Stalino" (i insze jakosz ten sugerywajomcy zaciekawostkie pedalctwem alla Turka) nie kierywałbem sie goło tytulaturo.
Można spojrzeć w komentarze i wyrobić sobie zdanie bez słuchania.
Jeślisz jusz miełbem cuś pedzieć na pierwszy żut oczodoła, to isz niepoczebno chop polas w takiesz gunwniano kanalizancje bo une tamuj i tak zrozumio ilesz chcom i mogom. Czelisz gupio.
Jeślisz jusz miełbem cuś pedzieć na pierwszy żut oczodoła, to isz niepoczebno chop polas w takiesz gunwniano kanalizancje bo une tamuj i tak zrozumio ilesz chcom i mogom. Czelisz gupio.
@celnik.mateusz powiedział(a):
Że przyszło mi się zgadzać z Gnembonem. Chyba muszę się zastanowić nad sobą.
Ktoś poniósł Ewangelię, z klasą publicznie obnażył miałkość i pustkę Wojewódzkiego z kolegą, zaciekawił ludzi zdziwionych że im się ta rozmowa podoba - no rzeczywiście straszne rzeczy.
@Filioquist powiedział(a):
...zakładam, że nie gada takich głupot tylko dał się podejść
Powstaje ważkie pytanie - do profesora habilitowanego - dzie leziesz łajzo?
O ile to ten, co myślę, to kiedyś mi mignął naprawdę klikbejtowy obrazoburczy nagłówek, a potem nieadekwatna treść, owszem dość wybiórcza, ale poszczególne zdania prawdziwe.
Więc tak, jest to złe, ale raczej przez ogłupianie niż herezje.
Bardzo mi się podobają naloty dywanowe, więc wrzucam trochę tytułów z podcastów pana "teologa". Ze zrzutami za dużo roboty, ale wystarczy wbić w tupkę "profesor Majewski" i wyskoczą:
Jezus Lucyferem? (u Rymanowskiego)
Czy Dekalog to kopia egipskiej Księgi Umarłych?
Czy Jezus naprawdę istniał? Q&A
Czy Biblia ukrywa niewygodną prawdę? Nieznane tajemnice Biblii.
Czy nauka zastąpi Biblię? Czy Biblia jest NAPRAWDĘ natchniona? Biblistyka bez tabu.
Czy Kościół usunął z Biblii niewygodne prawdy? Jezus strzelał piorunami i zabijał smoki, tajemnica zwojów z Qumran.
Czy państwo Dawida i Salomona to fikcja? Ile jest historii w Biblii?
Lilit - pierwsza żona Adama
Ewa nie była pierwszą kobietą.
Gwiazda, królowie i legendy. Prof. MM o fikcji w Ewangeliach.
Mylimy się co do Judasza?
Wieża Babel istniała naprawdę?
Jak zmanipulowano słowa "Jezus jest Panem"?
Ewangelia o narodzeniu Jezusa - mit czy rzeczywistość?
Czego Jezus nie wiedział?
Biblia w starciu z historią?
Jezus i jawnogrzesznica - tekst dodany do Ewangelii DOPIERO w V wieku!
Judasz był przyjacielem Jezusa miał misję od Boga - Lilith - 1-sza żona Adama
Czy Kościół zawłaszczył Biblię?
Dlaczego w Biblii są sprzeczności?
Słowo było Bogiem... czy bogiem?
Czy Jezus mówił o homoseksualizmie?
O czym TAK NAPRAWDĘ jest Księga Rodzaju?
Historia czy wiara? Jak czytać Biblię, gdy fakty zawodzą.
Czy Jahwe jest jednym z synów Ela? Zagadkowy tekst z Pwt 32,8
@trep powiedział(a):
Zaakceptował? Gros to jego tytuły z jego nomen omen kanału.
Oczywiście, chodziło mi o to, że nawet gdyby był to kanał kogoś innego (a w/w bublicysta jest zapraszany bardzo chętnie do antykatolickich publikatorów) to raczej nie nadaje sie tytułu bez akceptacji prelegenta.
Komentarz
Budyń wkleił, nie wiem czy to jego.
Szybko to idzie:
..." polski biblista, doktor habilitowany teologii, profesor na Uniwersytecie Papieskim Jana Pawła II"
249k wyświetleń. Zapewne sporo to boty, a jednak pewnie ktoś to jednak klika (być może nawet ktoś z forumka).
...zakładam, że nie gada takich głupot tylko dał się podejść
Powstaje ważkie pytanie - do profesora habilitowanego - dzie leziesz łajzo?
Jak młodzież postrzega Nawrockiego.
Można spojrzeć w komentarze i wyrobić sobie zdanie bez słuchania.
Czytejomc debilctwo komemtariantu Wojewutki miełbem se cuś powyrabiać? Jezusie Maryjo, czymejcie mie szyscy Świemci!
Hint: komentuje komentariat profesora.
Że przyszło mi się zgadzać z Gnembonem. Chyba muszę się zastanowić nad sobą.
Sucheł ktuś?
Nie, gdysz:
1. pocusz?
2. nie warto monetyzać.
Nie o to biegałło.
Ktoś poniósł Ewangelię, z klasą publicznie obnażył miałkość i pustkę Wojewódzkiego z kolegą, zaciekawił ludzi zdziwionych że im się ta rozmowa podoba - no rzeczywiście straszne rzeczy.
Nie musiałem nic klikać, po prostu zrobiłem zrzut ekranowy - Al Gore'ytm tupki mi podsunął.
Widać, że nasza koleżanka "siostra" nie ustaje w "ewangelizacji".
O ile to ten, co myślę, to kiedyś mi mignął naprawdę klikbejtowy obrazoburczy nagłówek, a potem nieadekwatna treść, owszem dość wybiórcza, ale poszczególne zdania prawdziwe.
Więc tak, jest to złe, ale raczej przez ogłupianie niż herezje.
Owa "Siostra" każde, ale to absolutnie każde oskarżenie jakiegokolwiek księdza o cokolwiek z miejsca uznaje za udowodniony pewnik.
Bardzo mi się podobają naloty dywanowe, więc wrzucam trochę tytułów z podcastów pana "teologa". Ze zrzutami za dużo roboty, ale wystarczy wbić w tupkę "profesor Majewski" i wyskoczą:
Jezus Lucyferem? (u Rymanowskiego)
Czy Dekalog to kopia egipskiej Księgi Umarłych?
Czy Jezus naprawdę istniał? Q&A
Czy Biblia ukrywa niewygodną prawdę? Nieznane tajemnice Biblii.
Czy nauka zastąpi Biblię? Czy Biblia jest NAPRAWDĘ natchniona? Biblistyka bez tabu.
Czy Kościół usunął z Biblii niewygodne prawdy? Jezus strzelał piorunami i zabijał smoki, tajemnica zwojów z Qumran.
Czy państwo Dawida i Salomona to fikcja? Ile jest historii w Biblii?
Lilit - pierwsza żona Adama
Ewa nie była pierwszą kobietą.
Gwiazda, królowie i legendy. Prof. MM o fikcji w Ewangeliach.
Mylimy się co do Judasza?
Wieża Babel istniała naprawdę?
Jak zmanipulowano słowa "Jezus jest Panem"?
Ewangelia o narodzeniu Jezusa - mit czy rzeczywistość?
Czego Jezus nie wiedział?
Biblia w starciu z historią?
Jezus i jawnogrzesznica - tekst dodany do Ewangelii DOPIERO w V wieku!
Judasz był przyjacielem Jezusa miał misję od Boga - Lilith - 1-sza żona Adama
Czy Kościół zawłaszczył Biblię?
Dlaczego w Biblii są sprzeczności?
Słowo było Bogiem... czy bogiem?
Czy Jezus mówił o homoseksualizmie?
O czym TAK NAPRAWDĘ jest Księga Rodzaju?
Historia czy wiara? Jak czytać Biblię, gdy fakty zawodzą.
Czy Jahwe jest jednym z synów Ela? Zagadkowy tekst z Pwt 32,8
Czy naprawdę doszło do EXODUSU?
Co jeśli Jezus wcale nie urodził się w Betlejem?
Czy Biblia Kłamie?
Czy biblijny POTOP to mit?
Dlaczego Ewangelia Tomasza była sensacją?
Czy aniołowie naprawdę zeszli na Ziemię?
Narodziny Jezusa: historia czy inscenizacja?
;-)
W tym tweecie i komentach są skriny.
Bardzo dobrze kolega Trep wyjaśnił bublicystę Majewskiego, który z pewnością zaakceptował tytuły podkastów.
Tytuł przekazu to nie wszystko - to tylko jakieś 90 procent.
Zaakceptował? Gros to jego tytuły z jego nomen omen kanału.
Skąd ta pewność?
Oczywiście, chodziło mi o to, że nawet gdyby był to kanał kogoś innego (a w/w bublicysta jest zapraszany bardzo chętnie do antykatolickich publikatorów) to raczej nie nadaje sie tytułu bez akceptacji prelegenta.
...do psychiatryka raczej
Może to nie on a avatar - jak w przypadku grubasa z onetu.