Tymczasem Kierwa pokazuje że potrafi popsuć kulkę, jak w starym dowcipie:
Na początku lutego minister Marcin Kierwiński poinformował, że MSWiA zakupiło 140 tys. czujek dymu i czadu w ramach Programu Ochrony Ludności i Obrony Cywilnej. Wydano na to 5 mln zł. Kierwiński osobiście zainaugurował akcję dystrybucji urządzeń w całej Polsce, które dziś bezpłatnie zakładają w domach strażacy.
Okazuje się, że większość tych człowiek nie działa. Nie aktywują się. Strażacy próbują je aktywować po zamontowaniu i nie działają. Nawet próbują coś podpalić i zadymić, ale one po prostu się nie aktywują. Strażacy informują mnie, że na pięć czujek dymu działa jedna. Pisze się o tym już na różnych forach
— mówi w rozmowie z portalem wPolityce.pl gen. prof. Andrzej Bartkowiak, który nie czeka z założonymi rękami. O sprawi poinformował w mediach społecznościowych.
Źródło omówienia.
Gdyby to nie stanowiło zagrożenia, to by się można nieźle ubawić.
Oczywiście medialna cisza to spowija.
Syn norweskiej księżniczki, który według doniesień odwiedził wyspę Epsteina razem z nią, 29-letni Høiby, został zatrzymany i oskarżony o 38 przestępstw, w tym o gwałt na czterech kobietach – BBC.
Tam jest jeszcze jedna gigantyczna mina o nazwie Hefner i jego prywatne archiwa. Przypomnę, że lata sześćdziesiąte były w pewnych aspektach wyjątkowo zdemoralizowane w takiej Kalifornii.
@trep powiedział(a):
Syn norweskiej księżniczki, który według doniesień odwiedził wyspę Epsteina razem z nią, 29-letni Høiby, został zatrzymany i oskarżony o 38 przestępstw, w tym o gwałt na czterech kobietach – BBC.
Ta księżna ma gębę jakby wyciosaną z kloca drewna i niedokończoną. Strasznie pospolity wygląd. Synuś wygląda nie lepiej. Oboje antypatyczni.
@trep powiedział(a):
Ta księżna ma gębę jakby wyciosaną z kloca drewna i niedokończoną. Strasznie pospolity wygląd. Synuś wygląda nie lepiej. Oboje antypatyczni.
Komentarz
Mam niejasne wrażenie, że pan mecenas nieco zagalopował się w swojej retoryce.
i dał POgłos paszczowo
To jest autentyk?
Lol.
A tymczasem wojna na froncie warnerskim trwa cały czas. Ech, gdyby odłamki w końcu doleciały do WSI24...
Tymczasem Kierwa pokazuje że potrafi popsuć kulkę, jak w starym dowcipie:
Źródło omówienia.
Gdyby to nie stanowiło zagrożenia, to by się można nieźle ubawić.
Oczywiście medialna cisza to spowija.
Dziwne by było, gdyby działały.
Nie świecą?
Mnie tylko zastanawia milczenie w temacie zainstalowania ponad 100 tyś elementów wystroju budynków, które udają czujki dymowe...
Pewnym sukcesem w przypadku platformy jest, że same się nie zapalają.
Wczoraj aresztowano Andrewa. Widać, jak te dynastie trzymają standardy molarne - piszę w kontekście ew. przywrócenia monarchii.
"skurwiałe monarchie i króliki na tronach"
Jak człek czyta takie newsy, to krew jakobińska od razu się burzy 😡
Z drugiej strony różnie o tym piszą. Może i Endriu i Hójby nie za to poszli za kraty? Poza tym ten pierwszy już wyszedł.
Tam jest jeszcze jedna gigantyczna mina o nazwie Hefner i jego prywatne archiwa. Przypomnę, że lata sześćdziesiąte były w pewnych aspektach wyjątkowo zdemoralizowane w takiej Kalifornii.
W takim razie — do więzienia!
Si!
Si. Lombroso wiecznie żywy ☝️
.
https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,32603391,agata-bielik-robson-latwosc-formulowania-negatywnych-sadow.html
A w 2012 https://natemat.pl/28559,agata-bielik-robson-nigdy-wiecej-nie-zaglosuje-na-po-platforma-pis-owacieje
@Eden powiedział(a):
Jakobini też bywali u Epsteina.
Krystyna Romanowska z Gazowni rzondzi :-)DDDDD
Są konsekwentni, bo nie tak dawno zachwalali zarabianie pieniędzy d..ą
Tak, słyszałem o seansach spirytystycznych, które miały organizować te sataniuchy
Ja myślę, że tu może chodzić o względy rasowe.
Chodzi o rasę "nadludzi", czy o jakąś inną?
A ta cała Agata Bielik to się odrobsonia a potem znowu zarobsonia. Nie mogłaby się nazwać po prostu Michalska?
Może to już nieaktualne? Słabo orientuję się w tematach pudelkowych.
W ogóle "Robson" brzmi jak pseudo jakiegoś młodzieżowego rapera.