@los powiedział(a):
Chyba Sobotka nie został uniewinniony tylko ułaskawiony.
Tak, oczywista pomyłka z mojej strony, to pewien generał został uniewinniony. Tak to jest, jak się stare dzieje wspomina, gdy Jarubas był młody, a województwem trząsł płk Miodowicz.
Owe ułaskawienie to też był niezły myk, na ostatniej prostej Kwacha.
@los powiedział(a):
Tak, oczywista pomyłka z mojej strony, to pewien generał został uniewinniony. Tak to jest, jak się stare dzieje wspomina, gdy Jarubas był młody, a województwem trząsł płk Miodowicz.
Na Sobotce się kończyło, a zaczynało tak niewinnie. Od kręcących dupkami dziewczynek i gibającego się na scenie Muzina
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Wkład Afery Starachowickiej, to było typowanie przez Urząd Skarbowy, no znaczy przez jego pracowników, dla mafii biznesów do przejęcia. Tam było bardzo sprytne działanie bazujące na braku kontroli dostępów do danych firm powyżej pewnego poziomu, a i samo przejmowanie było w kilku wariantach. Oczywiście kłamię i zmyślam, bo Sobotka został ułaskawiony*, a pracowników US o nic nie oskarżono, a tylko poprzenoszono. Reszta to nudne zblatowanie elit prawno-polityczno-gangsterskich w małym mieście.
poprawiłem dzięki losowi.
dzięki za potwarze i pomówienia, ty brzydki trollu internetowy. Takich hejterskich wiadomości wciąż nie potrzebujemy. pozdr
@Przemko powiedział(a):
Dyrektor generalny Palantir, Alex Karp: „Ta technologia zakłóca porządek społeczny ludzkości, głównie wyborców Demokratów, i osłabia ich siłę ekonomiczną, a zwiększa siłę ekonomiczną wyborców z wykształceniem zawodowym, klasy robotniczej, często płci męskiej. Te zmiany zachwieją każdym aspektem naszego społeczeństwa”.
Jak wiadomo, porządkiem społeczny ludzkości, zwłaszcza Demokratów, najbardziej wstrząsnęła pszenica. Wszystko później to już była prosta ścieżka rozwojowa.
Komentarz
Ole Ole Olek
Na Sobotce się kończyło, a zaczynało tak niewinnie. Od kręcących dupkami dziewczynek i gibającego się na scenie Muzina
dzięki za potwarze i pomówienia, ty brzydki trollu internetowy. Takich hejterskich wiadomości wciąż nie potrzebujemy. pozdr
Ale która mianowicie?
Jak wiadomo, porządkiem społeczny ludzkości, zwłaszcza Demokratów, najbardziej wstrząsnęła pszenica. Wszystko później to już była prosta ścieżka rozwojowa.