@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Poza tym jest to sztuka odważna, która w odróżnieniu od taśmowo produkowanych bulszietów rzeczywiście wzbudzi kontrowersje.
Czyżby obok Rzeżbiarza Narodowego objawił się Malarz Narodowy?
Autorem jest Victor Stadnichenko, choć to może być pseudonim artystyczny.
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Poza tym jest to sztuka odważna, która w odróżnieniu od taśmowo produkowanych bulszietów rzeczywiście wzbudzi kontrowersje.
Czyżby obok Rzeżbiarza Narodowego objawił się Malarz Narodowy?
@Przemko powiedział(a):
Tak się bawi elektorat Brauna. Krzysztof Zagozda to także założyciel sedewakantystycznego Związku Gmin Rzymskich Katolików Integralnych.
@Brzost powiedział(a):
Niech zgadnę: bo banderowcy mordowali również Ż?
Obstawiam, że teoria losa jest bardziej dla mnie przekonująca. Tak kiedyś działał Mikke. A przy okazji takie działanie służy ruskim wielopoziomowo, Żydzi to chyba ornamentyka jak dla mnie.
@los powiedział(a):
Dlaczego ten człowiek głosował za Ukrainą, akurat teraz, gdy wszyscy Polacy mają jedno zdanie? Czy jego poglądem jest po prostu bycie przeciw?
...kolega braunowiec mi tłumaczy, że to manipulacja - rezolucja czy co to tam było, wprawdzie z poprawkami, ale zasadniczo była za dalszą integracją UA z UE
@los powiedział(a):
Dlaczego ten człowiek głosował za Ukrainą, akurat teraz, gdy wszyscy Polacy mają jedno zdanie? Czy jego poglądem jest po prostu bycie przeciw?
...kolega braunowiec mi tłumaczy, że to manipulacja - rezolucja czy co to tam było, wprawdzie z poprawkami, ale zasadniczo była za dalszą integracją UA z UE
Przeciwko rezolucji jako całości głosowali też niektórzy posłowie PiS.
Natomiast Braun głosował przeciw poprawce, która rezolucję zaostrzała i którą poparli wszyscy posłowie z Polski.
Komentarz
a nie czasami Bartolomeo da Kurzinci?
Tak się bawi elektorat Brauna. Krzysztof Zagozda to także założyciel sedewakantystycznego Związku Gmin Rzymskich Katolików Integralnych.
A to czasami nie powinno być w Psychiatryku już, Przemcio?
ciekawe jakie wiadomości przekazywał mrugając morsem.
...łał, "gmina katolicka"
Niech zgadnę: bo banderowcy mordowali również Ż?
Obstawiam, że teoria losa jest bardziej dla mnie przekonująca. Tak kiedyś działał Mikke. A przy okazji takie działanie służy ruskim wielopoziomowo, Żydzi to chyba ornamentyka jak dla mnie.
Przeciwko rezolucji jako całości głosowali też niektórzy posłowie PiS.
Natomiast Braun głosował przeciw poprawce, która rezolucję zaostrzała i którą poparli wszyscy posłowie z Polski.
Biedroń krytykując podarcie flagi UPA razem z Braunem kroczem do banderowców