Skip to content

Humer

1491492493494495497»

Komentarz

• edytowano 12 May

Mam wątpliwości, czy temat Ziobry przykryje wszystkie wtopy Tuska. Wystarczy poczytać komentarze na WP, ludzie chyba mają dosyć gonienia króliczka. Wkleję link, bo artykuł chyba już poleciał.
    https://wiadomosci.wp.pl/msz-informuje-wyslano-note-do-usa-ws-ziobry-7285142382483520a/komentarze?utm_medium=all_comments&utm_source=comments#add-comment

A tu artykuł.
    https://wiadomosci.wp.pl/msz-informuje-wyslano-note-do-usa-ws-ziobry-7285142382483520a

• W sumie jest mi wszystko jedno, z jakiego powodu się irytują. A może to jest powód zastępczy, bo ich chyba również dotykają skutki tych beznadziejnych rządów, nie tylko nas.

• @Cyrylica powiedział(a):
    W sumie jest mi wszystko jedno, z jakiego powodu się irytują. A może to jest powód zastępczy, bo ich chyba również dotykają skutki tych beznadziejnych rządów, nie tylko nas.

No to że za wszystkie plagi i nieszczęścia tego świata winny jest ten PiS, Kaczyński oraz ich wyborcy oni ustalili już dawno

• Ale śmieszne, hehe.
    Nie pomyliły wam się wontki?
    Do goryla to czy innych wyborów.

👣

🐾
    🐾

• @Eden powiedział(a):

@Cyrylica powiedział(a):
    W sumie jest mi wszystko jedno, z jakiego powodu się irytują. A może to jest powód zastępczy, bo ich chyba również dotykają skutki tych beznadziejnych rządów, nie tylko nas.

No to że za wszystkie plagi i nieszczęścia tego świata winny jest ten PiS, Kaczyński oraz ich wyborcy oni ustalili już dawno

Ale z wzajemnością, więc czym tu się martwić.

• edytowano 15 May

.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 16 May

Zagadka narcystyczno-lingwistyczna:

Jak brzmi tytuł książki, którą w ostatnich dniach Ziemkiewicz reklamuje na kanale YT Ziemkiewicz dostępną do kupienia na stronie Ziemkiewicz?

• Ziemkiewicz?

• @trep powiedział(a):
    Ziemkiewicz?

Nie inaczej :)

• — Malcovich?
    -- Malcovich malcovich!

• Major Major Major Major!

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.