@Mania powiedział(a):
Napropo Argentyny mam spiskową teorię na temat MERCOSURU, bo nie przypadkiem obecni hitlerowcy z RFN nawiązali współpracę z argentyńskimi latyfundystami, którzy będą uszczęśliwiać Europę ichnią wołowiną i innymi darami natury.
Podejrzewam, że gros tych latyfundystów, o argentyńskich nazwiskach of course, to drugie pokolenie SSmanów, którzy salwowali się ucieczką do BA przed alianckim wymiarem sprawiedliwości w 1945 roku. Mieli za co kupować ziemię, bo - jak gminna wieść niesie- wywieźli z okupowanych terenów zrabowane bogactwo w postaci złota i czego tam jeszcze.
Tak więc MERCOSUR wygląda jak Towarzystwo Przyjaźni Niemiecko- Niemieckiej do dalszego rozwalania Europy i finansowej (nie tylko) dominacji. Fur Deutschland.
PS. Mam nadzieję, że Milei ujawni liczbą SSmanów przybyłych w '45 r. do Argentyny.
Od początku miałem takie podejrzewania. Dziękuję za werbalizację.
W tomacie hitlerowców i Argentyny polecam powieść F.Forsythe'a "Akta ODESSY", ew. film wg tej powieści - pod tym samym tytułem. Fabuła oparta na faktach.
Komentarz
Od początku miałem takie podejrzewania. Dziękuję za werbalizację.
Marta Argerich - cieszy się sławą jednej z najwybitniejszych pianistek wszechczasów.

...czyli kłopoty Argentyny miałyby źródła duchowe, jak w przypadku Haiti
Bo jak inaczej wytłumaczyć że wciąż bankrutują i tak totalnie sobie nie radzą
Niemiecka gospodarność?
...systemowo przyjęli hitlerowców i reszta jest konsekwencją
W tomacie hitlerowców i Argentyny polecam powieść F.Forsythe'a "Akta ODESSY", ew. film wg tej powieści - pod tym samym tytułem. Fabuła oparta na faktach.