Dojdziemy do prawdy! I ci wszyscy, którzy dzisiaj za wszelką cenę chcą bronić kłamstwa, którzy chcą za wszelką cenę służyć ludziom będącym wrogami Polski, ci wszyscy będą się wstydzić i poniosą konsekwencje moralne, a tam, gdzie łamią prawo, także inne. Jesteśmy pewni, że przyjdzie dzień, w którym Polska będzie ostatecznie uwolniona od tego wszystkiego, od tej choroby, którą dzisiaj także widzimy
@Mania: "Dziś na 20 tuskoidzi zwołali "wesoły happening" pod Pałac Prezydencki, żeby znowu poniżać pamięć ofiar. "
A jeśli nawet dziś nie dało się rozgonić tego towarzystwa, a co poniektórych "zatrzymać do wyjaśnienia" to bardzo niedobrze świadczy o stanie naszego państwa.
jakoweś większe niż zwykle obchody rocznicy Tragedii smoleńskiej się szykują? wiecie coś, ktoś? dostałem maila z BT S u mnie że biuro poselskie posła ode mnie organizuje wyjazd na 10 kwietnia do Warszawy u Was też coś takiego jest? a może było w poprzednich latach? jakieś większe "coś" się kroi?
Komentarz
Homilia ks. prał. Jarosława Kośla podczas Mszy św. w intencji Ofiar Katastrofy Smoleńskiej
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
http://m.niezalezna.pl/92003-prezes-pis-polska-zwyciezy-wbrew-zdrajcom-jego-przemowienie-starano-sie-zagluszyc +
*
luty 2017 r.
*
*
Dziś na 20 tuskoidzi zwołali "wesoły happening" pod Pałac Prezydencki, żeby znowu poniżać pamięć ofiar. "Europejskie" barbarzyństwo!
(tt)
msza św. na żywo
http://tv-trwam.pl/na-zywo
A jeśli nawet dziś nie dało się rozgonić tego towarzystwa, a co poniektórych "zatrzymać do wyjaśnienia" to bardzo niedobrze świadczy o stanie naszego państwa.
wiecie coś, ktoś?
dostałem maila z BT S u mnie że biuro poselskie posła ode mnie organizuje wyjazd na 10 kwietnia do Warszawy
u Was też coś takiego jest?
a może było w poprzednich latach?
jakieś większe "coś" się kroi?