Skip to content

Temat o Argentynie

13»

Komentarz

• @Mania powiedział(a):
    Napropo Argentyny mam spiskową teorię na temat MERCOSURU, bo nie przypadkiem obecni hitlerowcy z RFN nawiązali współpracę z argentyńskimi latyfundystami, którzy będą uszczęśliwiać Europę ichnią wołowiną i innymi darami natury.
    Podejrzewam, że gros tych latyfundystów, o argentyńskich nazwiskach of course, to drugie pokolenie SSmanów, którzy salwowali się ucieczką do BA przed alianckim wymiarem sprawiedliwości w 1945 roku. Mieli za co kupować ziemię, bo - jak gminna wieść niesie- wywieźli z okupowanych terenów zrabowane bogactwo w postaci złota i czego tam jeszcze.
    Tak więc MERCOSUR wygląda jak Towarzystwo Przyjaźni Niemiecko- Niemieckiej do dalszego rozwalania Europy i finansowej (nie tylko) dominacji. Fur Deutschland.

PS. Mam nadzieję, że Milei ujawni liczbą SSmanów przybyłych w '45 r. do Argentyny.

Od początku miałem takie podejrzewania. Dziękuję za werbalizację.

• edytowano 11 October

Marta Argerich - cieszy się sławą jednej z najwybitniejszych pianistek wszechczasów.

• ...czyli kłopoty Argentyny miałyby źródła duchowe, jak w przypadku Haiti

Bo jak inaczej wytłumaczyć że wciąż bankrutują i tak totalnie sobie nie radzą

• @Filioquist powiedział(a):
    Bo jak inaczej wytłumaczyć że wciąż bankrutują i tak totalnie sobie nie radzą

Niemiecka gospodarność?

• ...systemowo przyjęli hitlerowców i reszta jest konsekwencją

• W tomacie hitlerowców i Argentyny polecam powieść F.Forsythe'a "Akta ODESSY", ew. film wg tej powieści - pod tym samym tytułem. Fabuła oparta na faktach.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.