Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1774775776777778780»

Komentarz

• @trep powiedział(a):
    Swoją drogą: w strasznych caszach żyjemy, że tacy kolesie z takimi bannerami wygrywają "w cuglach".

E: z drugiej strony w komentach wszyscy bez wyjątku wychwalają go pod niebiosa. hmmm

Głosów prawicy raczej nie zabierał, dostał po prostu więcej niż typowi karierowicze z jego listy.

Zwracam też uwagę, że jako jeden z nielicznych po tamtej stronie stanął w obronie Marty Nawrockiej po pamiętnym wywiadzie.

• edytowano 00:48

Pomagał najsłabszym, bezbronnym. Nie tylko psom.
    Sadyści wyżywają się właśnie na bezbronnych, na dzieciach i psach.
    Straszne czasy, że takich jak Litewka jest zbyt mało.

• Wszystko jasne. Mnie chodziło o dziurawe spodnie, dziarę i psiecko - wyraźnie pisałem o foto. Ale zaraz przeczytałem te komenty i zobaczyłem, że gość miał dużo rigczu. Prp jeszcze trochę i by się nawrócił.

• Profesjonalnie go usulnęli.

• To jest moja częsta droga do pracy. Tam jest dziura na dziurze dziurą pogania. Mogło być tak że jeden z nich po prostu coś omijał.

• edytowano 06:41

Jeśli dobrze rozpoznaję tę drogę to przedwczoraj jechałem przez Maczki do Katowic i tam jest długi odcinek na którym jest więcej łat i dziur niż asfaltu z pierwotnej drogi.

Tak raczej się nie mylę, to ul.Kazimierzowska
    Sprawdziłem.

• Zdjęcie z wypadku pokazuje, że doszło do czołowego uderzenia od strony kierowcy (lewy przedni słupek, szyba przednia).

• Bracia starsi jak zwykle zamieszani:
    Kral opuścił Polskę i przebywa w Izraelu, korzystając z obywatelstwa tego kraju – informuje w piątek Onet. "To znaczy, że nie ma możliwości sprowadzenia go do Polski" – podkreśla portal. Kilka dni wcześniej ujawniliśmy w WP i money.pl, że od ubiegłego roku Kral ma paszport Izraela.

• Każdy, kto walczy z pedofilią, ginie.

A ja już bardzo dawno temu pisałem, że najlepszą metodą na morderstwo jest zabicie kogoś w ruchu drogowym. Praktycznie nigdy wyrok nie wychodzi poza jakieś zawiasy.

• @trep powiedział(a):
    Wszystko jasne. Mnie chodziło o dziurawe spodnie, dziarę i psiecko - wyraźnie pisałem o foto. Ale zaraz przeczytałem te komenty i zobaczyłem, że gość miał dużo rigczu. Prp jeszcze trochę i by się nawrócił.

Podczas ślubowania na pierwszym posiedzeniu Sejmu zakończył "tak mi dopomóż Bóg", jako jedyny z klubu Lewicy podkreślmy.
    Ps. każdy ma szansę i możliwość nawrócenia się, także śp. poseł Litewka, Edenu i trep także

• Ale serio mam tłumaczyć 3 razy to samo?

• https://sejmsenat2023.pkw.gov.pl/sejmsenat2023/pl/komitet/29617?elections=sejm&obszar=-32

Tu jest lista, z której się dostał.
    Serio inne wybrane osoby są lepsze, bo mają garniak, plakat bez psa i nie mają widocznego tatuażu?
    Zwracam też uwagę, że Litewka specjalnie nie napompował tej listy - 4 lata wcześniej mieli 20,9%, teraz 21,6%, raczej zabierał kolegom.

• Gdzie ja napisałem, że były lepsze? W ogóle tym wpisem nie oceniałem śp. Litewki tylko czasy.

• @trep powiedział(a):
    Wszystko jasne. Mnie chodziło o dziurawe spodnie, dziarę i psiecko - wyraźnie pisałem o foto. Ale zaraz przeczytałem te komenty i zobaczyłem, że gość miał dużo rigczu. Prp jeszcze trochę i by się nawrócił.

• Jak oni go w ogóle na listy przyjęli?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.