Salvete! (Wontek prubno-testovy, czyli jak co działa)
Się w pas
Gospodyni
kłaniam:
http://forum.portalflorystyczny.pl/gallery/forum/1331458846.jpg
...
i resztę Szanownych pozdrawiam
!, to ja - plankton IV generacji, na IV forum, z IV nickiem, nieuzleżniony, na oczy nikomu nie widziany, pierwszy raz na FF przelotem, no nie wiem, może koło 2006 będący. - Trvało to chwilę, pamiętam jedynie wontek: RAZ zmasakrował Żakowskiego!, ktoś nawet chciał to na własne oczy zobaczyć - płytkę z programem od TVP kupować.
"Pisior? Na mój nos on nie będzie długo dyrektorem" -- Donald Tusk
Gospodyni
kłaniam:
http://forum.portalflorystyczny.pl/gallery/forum/1331458846.jpg
...
i resztę Szanownych pozdrawiam
!, to ja - plankton IV generacji, na IV forum, z IV nickiem, nieuzleżniony, na oczy nikomu nie widziany, pierwszy raz na FF przelotem, no nie wiem, może koło 2006 będący. - Trvało to chwilę, pamiętam jedynie wontek: RAZ zmasakrował Żakowskiego!, ktoś nawet chciał to na własne oczy zobaczyć - płytkę z programem od TVP kupować.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Za kwiatki dziękujem. A nt. wklejania obrazków mozna poczytać w pierwszym wątasie na tem forumie.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Sam pomysł ujawnienia poprzednich ników, awjatorów - jeśli kto naiwny i łatwowierny - wart jest rozważenia/do regulaminu wpisania, i jeśliby stało się to warunkiem wciągnięcia na pokład - każdy musiałby rozważyć, czy chce.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
A słowa ministerialne na tym forum są dozwolone tylko w stanie wielkiego wzburzenia.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Cóż, zaraz wyciągnę z tego wniosek, że trzeba założyć lewe konto i z niego się przypierdalać.
Odkladam linijke i biore do reki gruba pale. Za stalking na tym forum grozi kara smierci. Przypominam regulamin
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Kontakt z adminem, moderatorami
Skargi na bliznich tam albo PW.
The author has edited this post (w 08.07.2014)