Poszukując śladów chrześcijaństwa w starożytney Armenii, natrafiłem na to cudo:
Atlas do historyi i geografii starożytney podług planu J. Lelewela 1828
Miejsca z najbardziej zanieczyszczonym powietrzem charakteryzują się najlepszym wskaźnikiem jakości życia. Jak wyspa palaczy z Tytusa, Romka i A'Tomka.
@Brzost powiedział(a):
Moja Małżonka, warszawianka z dziada pradziada uważa że Stolyca jest w tym rankingu zdecydowanie za wysoko.
Jakoś się żyje.
Na Kraków to głosowali krakowianie, wiadomo, ciekawe kto głosował na Ząbki - chyba te słoiki szczęśliwe że wyrwały mieszkanie za pół ceny warszawskiej a do pracy jeżdżą szybciej niż ci z Białołęki, jak ja.
W Łodzi połowa głównych ulic jest rozkopana, w związku spożywczym są bardzo duże korki. To jednak się tak łodzianom bardzo podoba, że prez. Zdanowska dostaje 70 procentów w pierwszej turze. Może oni wszystko tak oceniają, że skoro oni są czerwoni i ich władcy są czerwoni, to trzeba to dobrze oceniać.
Komentarz
Poszukując śladów chrześcijaństwa w starożytney Armenii, natrafiłem na to cudo:
Atlas do historyi i geografii starożytney podług planu J. Lelewela 1828
https://elibrary.mab.lt/server/api/core/bitstreams/f4155c8a-1bc2-4461-88c6-0afaf137959a/content
Geopolo to moje hobby.
Ale to chyba jako komplement?
Zielony nadal kolorem Mahometa
POLANDWICA
.
.
.
.
.
.
.
👣
🐾
🐾
Na Zaolziu nadal niespokojnie.
Może Zaolzie a może źle naniesiony na mapie Tłuszcz.
👣
🐾
🐾
Bo ten pociąg to niby na prąd, a na Tłuszcz.
Ciekawe1, że w Bawarii nie kradną.
Co ma druga przesuwka spółgłoskowa do rabunków?
Interesujący projekt badawczy.
Zauważyłem też, że w Czechosłowacji rabują duchy henleinowców.
Ubywa wyborców ZP a przybywa elektoratu ZiS i Mn.
Moja Małżonka, warszawianka z dziada pradziada uważa że Stolyca jest w tym rankingu zdecydowanie za wysoko.
Prawdopodobnie mapka jakości życia wiecznego mieszkańców będzie wyglądała mocno odmiennie.
Na mapie M. Uć jest na ciemozielono a moja sadyba na różowo. Jest dokładnie na odwrót.
Miejsca z najbardziej zanieczyszczonym powietrzem charakteryzują się najlepszym wskaźnikiem jakości życia. Jak wyspa palaczy z Tytusa, Romka i A'Tomka.
Jakoś się żyje.
Na Kraków to głosowali krakowianie, wiadomo, ciekawe kto głosował na Ząbki - chyba te słoiki szczęśliwe że wyrwały mieszkanie za pół ceny warszawskiej a do pracy jeżdżą szybciej niż ci z Białołęki, jak ja.
Owszem, ale jeśli po drodze do pracy jedzie się ulicami, gdzie w oknach wiszą tęczowe flagi i "piorunki" to komfort życia subiektywnie się obniża.
W Łodzi połowa głównych ulic jest rozkopana, w związku spożywczym są bardzo duże korki. To jednak się tak łodzianom bardzo podoba, że prez. Zdanowska dostaje 70 procentów w pierwszej turze. Może oni wszystko tak oceniają, że skoro oni są czerwoni i ich władcy są czerwoni, to trzeba to dobrze oceniać.