Skip to content

Wybory 2025

1828384858688»

Komentarz

• A ja sie w sumie pomiarkowałam, że jakby ciszej jest, wszystkie agitujące kobietony z wybirow parlamentarnych jakoś nie histeryzują „Ić na wybory” jakie to ważne i super odpowiedzialne, fiestodemocratico itp.
    Dobrze mi się wydaje, czy błądzę obserwując rzeczywistość zza błon własnej bańki?!

• Nie podniecałbym się. Umysły (?) albo raczej dusze lemingów są tak przecwelone nienawiścią, że 2005 r. wydaje się sielanką...

• loslos
    edytowano 16 May

Nie mają znaczenia, jest tego kilka procent. Znaczenie ma tylko, ilu ludzi doświadczyło dobra.

• @Eden powiedział(a):

@marniok powiedział(a):
    Rozmawiałem teraz z ciocią.
    Powiedziała że w pierwszej głosuje na brauna, w drugiej na Nawrockiego.

W pierwszej turze głosiujemy sercem, a w drugiej rozumem, Marnioku ☝️

Nawrocki2025 #JestemzKarolem 👊✌️🇵🇱🇵🇱🇵🇱

I serce i rozum za Karolem. Za Griszą miłość do matuszki rasiji.

• @peterman powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Stanowski podczas wywiadu z Trzaskowskim nazwał PiS złodziejami.
    https://www.facebook.com/reel/1033073265584168

Niech wypierdala ze swoim Kanałem0, z pozą obiektywnego, nowoczesnego dziennikarza. Wdał się w wojnę, którą postrzegał jako fajną zabawę, dobry sposób na zdobycie klikalności. Przerosło go to wszystko. Jest zwykłym pajacem i szkodnikiem.

Mam nadzieję, że go rozjadą po wyborach. Ma stracić wszystko. Niech go dojadą do samego końca.

Stano WIE, że nasi nie tkną go palcem, a tamci zakopią w Lesie Kabackim. Taka świadomość zawsze ustawia perspektywę.

jest lemingiem, chce być lemingiem, na wszelki wypadek nie ogląda kanałów prawicowych. Teraz przy kampanii prezydenckiej musiał pogadać np z Nawrockim i poczuł, że staje się prawicowcem. I ta ulga, gdy mógł to nieznośne uczucie usunąć pod byle pretekstem.> @Przemko powiedział(a):

Niemcy się troszczą, Trzaskowski "zbyt miły dla Polaków".

niech go sobie wezmą do siebie.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.