Skip to content

Wybory 2025

1828384858688»

Komentarz

• A ja sie w sumie pomiarkowałam, że jakby ciszej jest, wszystkie agitujące kobietony z wybirow parlamentarnych jakoś nie histeryzują „Ić na wybory” jakie to ważne i super odpowiedzialne, fiestodemocratico itp.
    Dobrze mi się wydaje, czy błądzę obserwując rzeczywistość zza błon własnej bańki?!

• Nie podniecałbym się. Umysły (?) albo raczej dusze lemingów są tak przecwelone nienawiścią, że 2005 r. wydaje się sielanką...

• loslos
    edytowano 16 May

Nie mają znaczenia, jest tego kilka procent. Znaczenie ma tylko, ilu ludzi doświadczyło dobra.

• @Eden powiedział(a):

@marniok powiedział(a):
    Rozmawiałem teraz z ciocią.
    Powiedziała że w pierwszej głosuje na brauna, w drugiej na Nawrockiego.

W pierwszej turze głosiujemy sercem, a w drugiej rozumem, Marnioku ☝️

Nawrocki2025 #JestemzKarolem 👊✌️🇵🇱🇵🇱🇵🇱

I serce i rozum za Karolem. Za Griszą miłość do matuszki rasiji.

• @peterman powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Stanowski podczas wywiadu z Trzaskowskim nazwał PiS złodziejami.
    https://www.facebook.com/reel/1033073265584168

Niech wypierdala ze swoim Kanałem0, z pozą obiektywnego, nowoczesnego dziennikarza. Wdał się w wojnę, którą postrzegał jako fajną zabawę, dobry sposób na zdobycie klikalności. Przerosło go to wszystko. Jest zwykłym pajacem i szkodnikiem.

Mam nadzieję, że go rozjadą po wyborach. Ma stracić wszystko. Niech go dojadą do samego końca.

Stano WIE, że nasi nie tkną go palcem, a tamci zakopią w Lesie Kabackim. Taka świadomość zawsze ustawia perspektywę.

jest lemingiem, chce być lemingiem, na wszelki wypadek nie ogląda kanałów prawicowych. Teraz przy kampanii prezydenckiej musiał pogadać np z Nawrockim i poczuł, że staje się prawicowcem. I ta ulga, gdy mógł to nieznośne uczucie usunąć pod byle pretekstem.> @Przemko powiedział(a):

Niemcy się troszczą, Trzaskowski "zbyt miły dla Polaków".

niech go sobie wezmą do siebie.

• @trep powiedział(a):

@Eden powiedział(a):

@marniok powiedział(a):
    Rozmawiałem teraz z ciocią.
    Powiedziała że w pierwszej głosuje na brauna, w drugiej na Nawrockiego.

W pierwszej turze głosiujemy sercem, a w drugiej rozumem, Marnioku ☝️

Nawrocki2025 #JestemzKarolem 👊✌️🇵🇱🇵🇱🇵🇱

I serce i rozum za Karolem. Za Griszą miłość do matuszki rasiji.

Nie mogę dotrzeć do tych ludzi.
    Teraz ciocia, wcześniej szwagierka (ściśle rzec biorąc to szwagierka żony) i jej rodzice
    Mówię, tłumaczę.
    Nie dociera.

Argument mają taki że grisza zawsze mówił prawdę (w sensie że poglądy ma od zawsze takie same), był przeciwny zamordyzmowi maseczkowemu, stawia opór żydostwu i unii europejskiej i panoszącym się ukraincom.

• loslos
    edytowano 07:33

Co MY zrobiliśmy z naszym krajem. Nikt inny za to nie odpowiada poza Polakami.

• Wiesz, mnie śmieszy gdy ludzie, którzy fraternizowali się 2 pokoleniem UB i wspierali 3, dziwią się że stan społeczeństwa jest jaki jest.

• Wielu z tych, co się fraternizowali się 2 pokoleniem UB, to tzw. ludzie dobrzy. Z tych, co się zaprzyjaźniają z diabłem a potem nie potrafią odmówić, kiedy zaprasza on do domu. W rodzaju mec. Chrzanowskiego.

• Tego nie da się zrozumieć, ale tam było gorzej, bo gdy prezentowaliśmy za młodu ortodoksję, to nas karcono że tak nie wolno postępować.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.