Ile nóg ma Brown?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
to bez aronii bo jednak zdjecie mnie zaskoczylo.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Natomiast pytanie o okoliczności przyrody powstania tego zdjęcie są bardzo zasadne (bo to może być hajlująca Królowa Brytyjska lub inna kuna z żaglem bo to nigdy bez kontekstu nie wiadomo).
powyzsze zdjecie jest wiec z fotoszopu albo innej drukarni.
Pan Jezus
https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne/videos/1784197701806903/
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
nie podalam linka bo mi sie po prostu nie wkleja, nie wiem czymu. facet mowi wyraznie co sadzi o setnej nodze.
ale pogratuluj sobie: nie zebym nie lubila Brauna. bardzo go lubie. ale ucze sie zachowywac dystansa. w koncu kiedys, przepraszam G.Brauna za to porownanie, w koncu kiedys ekscytowalam sie Bolkiem...(ale nigdy Korwinem!:))
Pan Jezus
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
The author has edited this post (2 dni temu)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Czy Brown to drugie ostrze nożyc Golicyna? Wystrzelił z negacją komór gazowych w Auschwitz w momencie największych kłopotów tuskoidów.
Pewnie dostał telefon od przyjaciela Pińskiego
Brown Grzegorz właśnie włączył protokół 1,5%. I z dobroci serca swego wzmocnił trochę Braci Kamraci
Odpalił się, bo przebywał w Jedwabnem i nasiąkł albo jest złamasem...
Co do zastosowanej metody, to w przypadku Komór Gazowych brak formalnego dowodu, że one robiły to co zostało opisane (beletrystyka oczywiście) i sfotografowane (kto wie czy nie inscenizacja?) traktuje jako przyzwolenie na negowanie lub też w wątpliwość podawanie, natomiast w przypadku 'mordów rytualnych' każdą poszlakę traktuje jako 'pewnik' do oskarżeń. Na odwiedzenie dr Porcyanko jedynie zasługuje.
A Raporty?
Jakie raporty?
Nie raporty tylko Raporty.
Pytanie dalej jest aktualne?
No jak aktualne? Skoro Rotmistrz napisał, że komory służyły do gazowania Żydów to znaczy, że komory służyły do gazowania Żydów.
Choćby Pileckiego ale przecież całkiem wielu ludzi ten Auschwitz przeżyło i z różnych okazji zdawali relację. A jak kto podważa ich wiarygodność, bo nie są spełnione sądowe kryteria zwykle wymagane przez dobrze odżywionych i bezpiecznych ludzi, to istotnie jest to przypadek dla dr Porcyanki.
Inni tak, ale w moim tekście "Szeregowiec Ryan po polsku" napisałem, że jemu trzeba ufać, bo on poszedł tam, aby patrzeć i raportować a nie się przestraszać. Dlatego te raporty są takie cenne.
Był jeszcze jeden raport zrobiony dla AK. Umieścili w pobliżu obozu oficera z żoną, i ona prawie postradała zmysły, bo od strony obozu całą dobę dochodziło wycie katowanych i dręczonych ludzi. Co było opisane bodaj w "Złote serca czy złote żniwa?" ale tego nie jestem pewien.
Barbara Nowacka lubi to. Ten syf potem idzie w świat, bo to jednak nie są jakieś zenki spod budki z piwem.
Ich się powinno wystrzelać.
Otwarte promowanie Irvinga i zarzucanie kłamstwa Pileckiemu. Brakuje tylko postulatu przywrócenia granicy między kongresówką a cesarstwem niemieckim. Braun wyraźnie udaje się pod opiekę Kaisera. To jest, przepraszam, pana Fryderyka Folkswagena.
To też jest metoda działania Ochrany, czyli zadaniowanie części agentów jako swoich aktywnych przeciwników. Braun zasługuje jedynie na pogardę.
Skoro podważa się komory gazowe w Auschwitz, to otwiera się drogę do negowania zbrodni w Piaśnicy, Palmirach, rzezi Pragi i Woli etc. Bo niby czemu nie?
Gershom Braun niekoniecznie musi być zadaniowany tylko z Moskwy, a ze względu na wyraźną synchronizację jego performace'ów z działaniami ZiS można się domyślać kierunku.
Ja bym jednak ten kierunek widział na "mafie, loże i służby", czyli wprost na oddział zamknięty w uzdrowisku Tworki albo Choroszcz. I sąsiedztwo przez ścianę z Jaszczurem oraz Ludwiczakiem od Braci Kamraci 🚑
W "szaleństwie" Brauna jest metoda i precyzyjna synchronizacja.
Nieźle mu poszło w ostatnich wyborach i jedną głupią wypowiedzią wszystko to zniweczył. Gdzie sens, gdzie logika?
On nie został spalony, sam się spalił.
Dokumentalista to zawód wymagający dokładnego badania faktów/dokumentów/świadectw. Jeżeli Braun-dokumentalista nie zapoznał się ze świadectwem najbardziej wiarygodnego świadka z Auschwitz - Pileckiego, to żaden z niego dokumentalista. Tak więc, zaorał się zawodowo i zaorał się politycznie. Samobójca?
Jedno jest pewne: to oszust udający patriotę. I mam nadzieję, że - polityczny bankrut.