Nie wrzucałem tutaj przecieków radosnej wyrzynaki pod nazwą 'łączenie wyborcza.pl z gazeta.pl' ale jednak to przekracza granice:
Wojciech Czuchnowski (w wysłanym piśmie - MS wyjaśnia) wyraża w nim niezadowolenie z konieczności przeprowadzki z trzeciego na pierwsze piętro budynku Agory przy Czerskiej w Warszawie. To konsekwencja połączenia newsroomu "Gazety Wyborczej" i Gazeta.pl, który ma wystartować z początkiem marca.
(...) Przyznaje jednak, że wysłał je zarówno do wiadomości kierownictwa, jak i szerokiego grona redakcyjnych kolegów. – Potwierdzam, że wyraziłem kilka osobistych wątpliwości dotyczących ostatnich zmian w wydawnictwie – mówi nam Czuchnowski.
Źródło przecieków.
Ja rozumiem różne działania, ale to jest czysty skandal!!!
Natomiast opisy walk frakcyjnych i wyrzynania się postmergingowego przypomniały mi czasy, gdym to na własne oczy obserwował.
To chyba jest faktycznie walka o kajutę na najwyższym pokładzie na Titanicu, jak to w komentarzach porównano.
Komentarz
A kto mówi, że zarząd przygnębiony? Jak są wpływy ze skarbu państwa ale nic więcej, to po co dziennikarze?
Panie Areczku, wpływy są dla zarządu.
Nie wrzucałem tutaj przecieków radosnej wyrzynaki pod nazwą 'łączenie wyborcza.pl z gazeta.pl' ale jednak to przekracza granice:
Źródło przecieków.
Ja rozumiem różne działania, ale to jest czysty skandal!!!
Natomiast opisy walk frakcyjnych i wyrzynania się postmergingowego przypomniały mi czasy, gdym to na własne oczy obserwował.
To chyba jest faktycznie walka o kajutę na najwyższym pokładzie na Titanicu, jak to w komentarzach porównano.
Czego tak suodkiego jeszcze nie czytaliście
Ciekawe123 czy książke śp Remuszki czytał?
Nasuwa mi się tylko staropolskie ROTFL