Bardzo mocne dowody. Jeszcze słucham, ale na razie dowiedziałem się:
Na lotnisku w Smoleńsku zdemontowano wyposażenie ILS. Prace te prowadzono aż do 8-9 kwietnia 2010 r., kiedy to zdemontowano wieżę antenową
Dla lotniska Severnyj na krótko przed 10.04 opracowano specjalną, niezgodną z prawodawstwem FR instrukcję fiszycznie odzielającą służby meteo od kierownika lotów. Uniemożliwia to szybkie wstrzymanie lądowań w przypadku pojawienie się np. mgły.
Ich pasjonarność budzi moje zdziwienie połaczone z rodzajem podziwu:
Na mapach Google pojawiła się zmieniona nazwa Pomnika Smoleńskiego w Warszawie. Wpis widoczny dla internautów brzmi "Pomnik Ofiar Komedii Smoleńskiej 2010 r.", a autor tej zmiany pozostaje nieznany.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Na mapach Google pojawiła się zmieniona nazwa Pomnika Smoleńskiego w Warszawie. Wpis widoczny dla internautów brzmi "Pomnik Ofiar Komedii Smoleńskiej 2010 r.", a autor tej zmiany pozostaje nieznany.
Pasjonarność połączona z brakiem cech ludzkich. Na ich tle Hunowie i esesmani jawią się jako niemal mili ludzie.
Słuchałem pewnej konferencji na temat "De Civitate Dei" (Państwo Boże) św. Augustyna. Obywatele Civitas Daboli są napędzani jedynie negacją (brak dobra jako niebyt) i owa nienawiść sprawia podejmowanie przez nich gorączkowych działań przeciwko przejawom dobra.
Rzucają sie na jakiekolwiek jego przejawy niczym pasożyty na żer.
Komentarz
https://www.youtube.com/live/BBUcp3-1vDI?si=LZV3lfpCbwE_nsy5
Bardzo mocne dowody. Jeszcze słucham, ale na razie dowiedziałem się:
Źródło opisu.
Dwie uwagi:
Pasjonarność połączona z brakiem cech ludzkich. Na ich tle Hunowie i esesmani jawią się jako niemal mili ludzie.
Słuchałem pewnej konferencji na temat "De Civitate Dei" (Państwo Boże) św. Augustyna. Obywatele Civitas Daboli są napędzani jedynie negacją (brak dobra jako niebyt) i owa nienawiść sprawia podejmowanie przez nich gorączkowych działań przeciwko przejawom dobra.
Rzucają sie na jakiekolwiek jego przejawy niczym pasożyty na żer.
I pomyśleć, że matka Nowackiej tam zginęła...
U mnie się wyświetla poprawiona nazwa z błędem ortograficznym!
👣
🐾
🐾
ale ortografia jest moralna, czy niemoralna tym razem?
Również, a więc poprawiał ktoś złośliwy.
Tak samo to odebrałem.
Niby, że poprawione ale słowo napisane wielkimi literami co nie pasuje do reszty, razi w oczy i z błędem.
Poprawił, żeby dalej drwić i szydzić!
👣
🐾
🐾
Wiesz Mordechaju, czasem w informatyce sprawdza się stary dowcip z lat pięćdziesiątych:
Tu też owe, mogły zrobić serię zmian, aby wycofanie było ... no właśnie.