Skip to content

Ekstrakt - Smoleńsk 2010

12345679»

Komentarz

• https://www.youtube.com/live/BBUcp3-1vDI?si=LZV3lfpCbwE_nsy5

Bardzo mocne dowody. Jeszcze słucham, ale na razie dowiedziałem się:

• Na lotnisku w Smoleńsku zdemontowano wyposażenie ILS. Prace te prowadzono aż do 8-9 kwietnia 2010 r., kiedy to zdemontowano wieżę antenową
    • Dla lotniska Severnyj na krótko przed 10.04 opracowano specjalną, niezgodną z prawodawstwem FR instrukcję fiszycznie odzielającą służby meteo od kierownika lotów. Uniemożliwia to szybkie wstrzymanie lądowań w przypadku pojawienie się np. mgły.
  • Ich pasjonarność budzi moje zdziwienie połaczone z rodzajem podziwu:

Na mapach Google pojawiła się zmieniona nazwa Pomnika Smoleńskiego w Warszawie. Wpis widoczny dla internautów brzmi "Pomnik Ofiar Komedii Smoleńskiej 2010 r.", a autor tej zmiany pozostaje nieznany.

Źródło opisu.
    Dwie uwagi:

• kolejny raz to zrobiono,
    • nieznany może i dla autora tego newsa, bo dla Google już tak trochę mniej.
  • @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Ich pasjonarność budzi moje zdziwienie połaczone z rodzajem podziwu:

Na mapach Google pojawiła się zmieniona nazwa Pomnika Smoleńskiego w Warszawie. Wpis widoczny dla internautów brzmi "Pomnik Ofiar Komedii Smoleńskiej 2010 r.", a autor tej zmiany pozostaje nieznany.

Pasjonarność połączona z brakiem cech ludzkich. Na ich tle Hunowie i esesmani jawią się jako niemal mili ludzie.

• edytowano 28 April

Słuchałem pewnej konferencji na temat "De Civitate Dei" (Państwo Boże) św. Augustyna. Obywatele Civitas Daboli są napędzani jedynie negacją (brak dobra jako niebyt) i owa nienawiść sprawia podejmowanie przez nich gorączkowych działań przeciwko przejawom dobra.
    Rzucają sie na jakiekolwiek jego przejawy niczym pasożyty na żer.

• I pomyśleć, że matka Nowackiej tam zginęła...

• U mnie się wyświetla poprawiona nazwa z błędem ortograficznym!

👣

🐾
    🐾

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    U mnie się wyświetla poprawiona nazwa z błędem ortograficznym!

ale ortografia jest moralna, czy niemoralna tym razem?

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    U mnie się wyświetla poprawiona nazwa z błędem ortograficznym!

Również, a więc poprawiał ktoś złośliwy.

• Tak samo to odebrałem.
    Niby, że poprawione ale słowo napisane wielkimi literami co nie pasuje do reszty, razi w oczy i z błędem.

Poprawił, żeby dalej drwić i szydzić!

👣

🐾
    🐾

• Wiesz Mordechaju, czasem w informatyce sprawdza się stary dowcip z lat pięćdziesiątych:

• na posterunku pyta milicjant:
    • nazwisko:
    • Kowalski!
    • A poprzednie:
    • Nowak!
    • a poprzednie:
    • Radziwił!
    • a poprzednie:
    • Zygbaum, no przeciż wiesz że Mordechaj Blumsztaj, wic co siem gupio pytasz?!?

Tu też owe, mogły zrobić serię zmian, aby wycofanie było ... no właśnie.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.