Skip to content

Uciążliwi "sąsiedzi" w bloku

1235»

Komentarz

• Skutki tworzenia partii wodzowskiej, w której kryterium jest wierność wobec wodza, a nie kompetencje czy patriotyzm...to degeneruje.

• Hehehehe

• i powróciło dwóch "niewolników" z Kolumbii o godz. 19.00 do sąsiadującego mieszkania, a opuścili je dokładnie o 04.35, bo przebudziłem się już i słyszałem w swoim mieszkaniu jak otwierają i zamykają swoje drzwi. Prawie 15 godzin poza swoim domem, na nogach. To się nie dzieje, to współczesne niewolnictwo, bo nowi "niewolnicy", którzy ze mną sąsiadują, zapieprzają tak od poniedziałku. Kilkanaście godzin tyry w fabryce u lokalnego Janusza biznesu i kilka godzin snu na regenerację sił 🤦‍♂️

• @Eden powiedział(a):
    i powróciło dwóch "niewolników" z Kolumbii o godz. 19.00 do sąsiadującego mieszkania, a opuścili je dokładnie o 04.35, bo przebudziłem się już i słyszałem w swoim mieszkaniu jak otwierają i zamykają swoje drzwi. Prawie 15 godzin poza swoim domem, na nogach. To się nie dzieje, to współczesne niewolnictwo, bo nowi "niewolnicy", którzy ze mną sąsiadują, zapieprzają tak od poniedziałku. Kilkanaście godzin tyry w fabryce u lokalnego Janusza biznesu i kilka godzin snu na regenerację sił 🤦‍♂️

A skąd wiesz, że niewolników?
    Może po pracy poszli do kościoła, do baru, restauracji, kina, teatru, odwiedzić kulegów? Może na dziewczynki? A co cię to obchodzi? 15 godzin poza domem to problem? Dzwoń na psiarnię!

~~~~~~~

Ale fajny wątas!

No, znaczy znałem i nawet partycypowałem przed wakacjami, ale myślałem , że zdech.
    Zaczełem czytać od drugiej strony (nie od tyłu ale od strony nr 2).

Jak znajdzieta nowe lajki i dyslajki: to moje, hehe.

Zakonotowałem se dwa cycaty, które w/g mnie oddają merituma:

@Wielen powiedział(a):
    Wynika z powyższego, że dani nachodźcy prowadzą się wręcz nienagannie, więc nie jest jasne czy kol. Eden będzie miał podstawę do żądania ich deportacji z zajmowanego lokalu.

@rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Po przemyśleniu chyba jednak uciążliwym sąsiadem jest rasistowski nauczyciel niemogący znieść, że mieszka obok osób o innym pochodzeniu, innym kolorze skóry i ciężko pracujących fizycznie.
    Najlepszy to jest ten wpis, że "czekasz" na naruszenie ciszy nocnej, no ale niestety (?) nie dali powodu.

👣

🐾
    🐾

• edytowano 12 September

praca "na saksach" taka jest - mieszkasz tanio, pracuje ze wszystkich sił by jak najwięcej pieniędzy przywieźć do domu. Nie masz głowy do ekspansji kulturowej albo załatwiania spraw nożem. Sukcesem jest gdy nie pijesz i znajdujesz w sobie tyle godności, żeby w niedzielę pójść do kościoła.

PS a jeśli pracodawca daje ci mieszkać w bloku - woda, ciepło to jest dobrym pracodawcom - legendy krążą o zakwaterowaniu w szopach.

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):

@Eden powiedział(a):
    i powróciło dwóch "niewolników" z Kolumbii o godz. 19.00 do sąsiadującego mieszkania, a opuścili je dokładnie o 04.35, bo przebudziłem się już i słyszałem w swoim mieszkaniu jak otwierają i zamykają swoje drzwi. Prawie 15 godzin poza swoim domem, na nogach. To się nie dzieje, to współczesne niewolnictwo, bo nowi "niewolnicy", którzy ze mną sąsiadują, zapieprzają tak od poniedziałku. Kilkanaście godzin tyry w fabryce u lokalnego Janusza biznesu i kilka godzin snu na regenerację sił 🤦‍♂️

A skąd wiesz, że niewolników?
    Może po pracy poszli do kościoła, do baru, restauracji, kina, teatru, odwiedzić kulegów? Może na dziewczynki? A co cię to obchodzi? 15 godzin poza domem to problem? Dzwoń na psiarnię!

~~~~~~~

Ale fajny wątas!

No, znaczy znałem i nawet partycypowałem przed wakacjami, ale myślałem , że zdech.
    Zaczełem czytać od drugiej strony (nie od tyłu ale od strony nr 2).

Jak znajdzieta nowe lajki i dyslajki: to moje, hehe.

Zakonotowałem se dwa cycaty, które w/g mnie oddają merituma:

@Wielen powiedział(a):
    Wynika z powyższego, że dani nachodźcy prowadzą się wręcz nienagannie, więc nie jest jasne czy kol. Eden będzie miał podstawę do żądania ich deportacji z zajmowanego lokalu.

@rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Po przemyśleniu chyba jednak uciążliwym sąsiadem jest rasistowski nauczyciel niemogący znieść, że mieszka obok osób o innym pochodzeniu, innym kolorze skóry i ciężko pracujących fizycznie.
    Najlepszy to jest ten wpis, że "czekasz" na naruszenie ciszy nocnej, no ale niestety (?) nie dali powodu.

Ty jakiś debil jesteś, czy chlasz za dużo, że nie zrozumiałeś sensu tego wątasa, co kanadyjcu przyszywany Mordechleju?

• Dziękuję.

👣

🐾
    🐾

• @Eden powiedział(a):

Ty jakiś debil jesteś, czy chlasz za dużo, że nie zrozumiałeś sensu tego wątasa, co kanadyjcu przyszywany Mordechleju?

Zniechemciliźda mie do szrajbenia nualesz nie zniechemcajta mie nadobitkie do wnikliwegusz sztudirowania forumna. Nie pikujta wew pszeszczeń asenizacyjno alesz nad poziomnice wylatujta!

A temusz awanturujomcemu sie pułwieczne odpoczywanie racz jemusz dać adminisztrancjo.

• Grok:

Zniechęciliście mnie do pisania, no ale nie zniechęcajcie mnie jeszcze bardziej do dokładnego studiowania forum. Nie czepiajcie się we wszystkich asenizacyjnych sprawach, tylko wzlatujcie ponad poziomnicę!A temu awanturującemu się proszę dać półwieczne odpoczywanie, administracjo.

• Szkoda, że kol. Gnebon przestal się udzielać.

• Bez ejaja:

''Nie pikujta wew pszeszczeń asenizacyjno alesz nad poziomnice wylatujta!" - Nie nurkujcie w szambie tylko wylatujcie nad poziomy!

👣

🐾
    🐾

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.