Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1797798799800801803»

Komentarz

• Trzy lata

• @los powiedział(a):
    Trzy lata

Wiadomix, ale nie kojarzy się tak dobrze.

• @los powiedział(a):
    Trzy lata

Bez związku:

Teraz rozumiem dlaczego było takie przyzwolenie na wyczyny w koszarach w Piasecznie.
    A tak przy okazji, co się stało z owymi policjantami-przebierańcami od interwencji w mieszkaniu red Sakiewicza?

• Mnie najbardziej bawi wiara, że jakaś uczelnia, sąd czy izba parlamentu, ogólnie jakaś instytucja ucieleśnia się w jej budynku.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Mnie najbardziej bawi wiara, że jakaś uczelnia, sąd czy izba parlamentu, ogólnie jakaś instytucja ucieleśnia się w jej budynku.

A gdzie?

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Mnie najbardziej bawi wiara, że jakaś uczelnia, sąd czy izba parlamentu, ogólnie jakaś instytucja ucieleśnia się w jej budynku.

A gdzie?

Dwa przykłady.
    W jednym trzech sędziów SN zebrało się w mieszkaniu jednego z nich i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
    W drugim sprzątaczka, aplikant i protokolant zebrali się w sali SN i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
    Który Kolega uzna za prawdziwy wyrok SN?

• PiS kiedyś nawet uchwalił budżet w niewłaściwej sali w Sejmie.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

A gdzie?

Pentagon ucieleśnia się w Pentagonie, Kreml - w Kremlu.

• Uczelnia w Rużemberok na Słowacji to ponoć takie kolegium tumanum na sterydach.
    Smutne że w nazwie ma Katolicka...

O tym akurat decyduje rozmiar manej przez ucieleśniającą instytucję pały.

Studenci i pracownicy mogą mieć takie mniemanie?

• edytowano 12:02

Posłanka Maria Kurowska (PiS) zamknęła się gabinecie rektora AWS i nie wpuszcza tam Cudaka.
    Jest pozbawiona jedzenia i picia.
    W poniedziałek - posiedzenie Senatu uczelni.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.