Liczy na swój żelazny elektorat który jest niezachwiany w swojej wierze w wodza. Mam takich wśród znajomych. "Jako Turek w swego Mahometa tak on wierzy w swego Radziwiłła."
Teraz rozumiem dlaczego było takie przyzwolenie na wyczyny w koszarach w Piasecznie.
A tak przy okazji, co się stało z owymi policjantami-przebierańcami od interwencji w mieszkaniu red Sakiewicza?
@rozum.von.keikobad powiedział(a):
Mnie najbardziej bawi wiara, że jakaś uczelnia, sąd czy izba parlamentu, ogólnie jakaś instytucja ucieleśnia się w jej budynku.
Mnie najbardziej bawi wiara, że jakaś uczelnia, sąd czy izba parlamentu, ogólnie jakaś instytucja ucieleśnia się w jej budynku.
A gdzie?
Dwa przykłady.
W jednym trzech sędziów SN zebrało się w mieszkaniu jednego z nich i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
W drugim sprzątaczka, aplikant i protokolant zebrali się w sali SN i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
Który Kolega uzna za prawdziwy wyrok SN?
A gdzie?
Pentagon ucieleśnia się w Pentagonie, Kreml - w Kremlu.
O tym akurat decyduje rozmiar manej przez ucieleśniającą instytucję pały.
Posłanka Maria Kurowska (PiS) zamknęła się gabinecie rektora AWS i nie wpuszcza tam Cudaka.
Jest pozbawiona jedzenia i picia.
W poniedziałek - posiedzenie Senatu uczelni.
Komentarz
Trzy lata
Liczy na swój żelazny elektorat który jest niezachwiany w swojej wierze w wodza. Mam takich wśród znajomych. "Jako Turek w swego Mahometa tak on wierzy w swego Radziwiłła."
Wiadomix, ale nie kojarzy się tak dobrze.
Bez związku:

Teraz rozumiem dlaczego było takie przyzwolenie na wyczyny w koszarach w Piasecznie.
A tak przy okazji, co się stało z owymi policjantami-przebierańcami od interwencji w mieszkaniu red Sakiewicza?
A gdzie?
Dwa przykłady.
W jednym trzech sędziów SN zebrało się w mieszkaniu jednego z nich i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
W drugim sprzątaczka, aplikant i protokolant zebrali się w sali SN i podpisało wyrok na posiedzeniu niejawnym.
Który Kolega uzna za prawdziwy wyrok SN?
PiS kiedyś nawet uchwalił budżet w niewłaściwej sali w Sejmie.
Pentagon ucieleśnia się w Pentagonie, Kreml - w Kremlu.
Uczelnia w Rużemberok na Słowacji to ponoć takie kolegium tumanum na sterydach.
Smutne że w nazwie ma Katolicka...
O tym akurat decyduje rozmiar manej przez ucieleśniającą instytucję pały.
Studenci i pracownicy mogą mieć takie mniemanie?
Posłanka Maria Kurowska (PiS) zamknęła się gabinecie rektora AWS i nie wpuszcza tam Cudaka.
Jest pozbawiona jedzenia i picia.
W poniedziałek - posiedzenie Senatu uczelni.